Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne lagtir

Wayne

Öne çıkan mesajlar

Birçok alanda oldugu gibi bu konuda da devletimiz tembellik ediyor. Dogru duzgun bir net servisi saglayamadıgı gibi bundan inanilmaz paralarda kazaniyor.

Dünyadaki en pahali internet servislerinden biri Türkiye de arkadaslar. Oyunda bazen duyuyorum kahroluom. Avrupadan bi eleman diorki ; netim 10 mbit idi çok yavastı sonunda 50mbite çıkarttırdım diyor e ben de kahroluorum ya....
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bole ulkeninde bole adsl ninde.. Oyle bi mail yazdımki kalayın kralını yazdım bunlara. Ama hiçte tınlıcaklarını sanmıyorum yeter artık çıldırıcam. Şirkette iş yapamaz oldum. Bole bişi olabilirmi ya . Hem lagdasın hem oyun oynıyamıyosun hemde hiç bişi açılmıyor bide 100 küsür milyon para veriyosun adamı delirtir bunlar delirtmek ne kelime çıldırtılar bile...

[email protected]

arkadaşlar tüm gücümüzle şikat edin yoksa bu nun düzeleceği yok mail adresini e mail bombasına tutmazsak vay halimize gecelereimiz gunduzlerimiz oyunlarımız kabusa donuşucek...

saygılarımla

Not: Msn 50 kere giti geldi...
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi tahminim şöyle ki büyük ihtimalle böyle olacak:
1-2 güne Londra Ankara arası bağlantıyı düzeltirler, sonra routerlarda saçmalık olur yine wow da loss lag spike latency vs, 1-2 günde de onlara derdimizi anlatmaya çalışırız ve bir sonra kablo kopuşuna kadar mutlu mesut yaşarız (yaşar mıyız ?)
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öle kesinlikle bağlanmıyo...
hay ben bu telekomun ya telefon açtım internete ne zamandır bağlısınız... modemi resetleyin fln dio bende sadece bende olan bişi diil dedim türkiye genelinde var dedim ıkındı sıkındı telekomda kapasite arttırımı varmışmış...
ben bu adsl'e para veriyorum oyunada para veriyorum ama bi ağız tadıyla oynayamıyorum...
dünden beri tepem atmış durumda....
bi ara 996 oldu resmen ya oha dedim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...