ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 şu internet altyapısını avrupanın ki yapmak çokmu maliyetli kardeşler kafam basmıyorda bu net olayına [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 14:09 tarihinde, ForgottenRealms tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Birçok alanda oldugu gibi bu konuda da devletimiz tembellik ediyor. Dogru duzgun bir net servisi saglayamadıgı gibi bundan inanilmaz paralarda kazaniyor. Dünyadaki en pahali internet servislerinden biri Türkiye de arkadaslar. Oyunda bazen duyuyorum kahroluom. Avrupadan bi eleman diorki ; netim 10 mbit idi çok yavastı sonunda 50mbite çıkarttırdım diyor e ben de kahroluorum ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hani düzelmişti bide tamir edildi diyolar aynen devam ediyo lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Oyunla iliskım kesıldı msn acamıyorum yabancı sitelere gidemıyorum sanırım butun kablolar koptu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 evet oyuna bağlanmıyo bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hiçbi yabancı site ve oyun açılmıyo ..... süpersin TTnet rezilliklerinin devamını diliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 abi ne dıyım sımdı ne yazıyım MSN DOWN YABANCI SITELER DOWN WOW DOWN:(((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ben bole ulkeninde bole adsl ninde.. Oyle bi mail yazdımki kalayın kralını yazdım bunlara. Ama hiçte tınlıcaklarını sanmıyorum yeter artık çıldırıcam. Şirkette iş yapamaz oldum. Bole bişi olabilirmi ya . Hem lagdasın hem oyun oynıyamıyosun hemde hiç bişi açılmıyor bide 100 küsür milyon para veriyosun adamı delirtir bunlar delirtmek ne kelime çıldırtılar bile... [email protected] arkadaşlar tüm gücümüzle şikat edin yoksa bu nun düzeleceği yok mail adresini e mail bombasına tutmazsak vay halimize gecelereimiz gunduzlerimiz oyunlarımız kabusa donuşucek... saygılarımla Not: Msn 50 kere giti geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ben o mail kutusunu okuyacaklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infectdead Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Evet bencede abi herkes mail yağdırsın rezalet bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yoksa [email protected] 'nin TT'deki caycinin adresine forwardlandıgı bılmıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 satın türkiyeyi ben iyi bağlantı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Sorunun ne zaman çözüleceğine dair bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kendi tahminim şöyle ki büyük ihtimalle böyle olacak: 1-2 güne Londra Ankara arası bağlantıyı düzeltirler, sonra routerlarda saçmalık olur yine wow da loss lag spike latency vs, 1-2 günde de onlara derdimizi anlatmaya çalışırız ve bir sonra kablo kopuşuna kadar mutlu mesut yaşarız (yaşar mıyız ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bu ne abi mageimi oynamiodm aylardır dedim bi girim benim özüm mage tam bg ye girdim alışim diye ana 2000 fps bi blink atıyorum ama blinklendiğim yere yürüyerek gidiyorum sonra blink oluyor ve kendi durduuğum yerden devame diyorum falan filan garip garip şeyler bune lag bea?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 zg deyim 2 dir düşüp duruorum deli olcam bağlantı gidip gelio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Az önce bir daha baktım hala stabil bir oyun ortamından oldukça uzak gözüküyor. Spikeların süresi epeyce azalmış olsa da instancelar için hala çok riskl, acaba haftasonu raidlerini iptal mi etsem? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 unable to connect dior? nedendir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sinir küpü oldum telekom sayesinde teşekkürlerimi sunuyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Evet beyler sonunda bunuda gordum 40 k ping basta bi 0 fazla mi gordum falan dedim bi baktim yanlıs gormemisim 40 k ping ama sonra dustu ama kaca 10 kya inanilmaz dusus kafayı yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Gene başladi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 su an koptuk hayırlı olsun sitelerede giremiyorum ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 aynen öle kesinlikle bağlanmıyo... hay ben bu telekomun ya telefon açtım internete ne zamandır bağlısınız... modemi resetleyin fln dio bende sadece bende olan bişi diil dedim türkiye genelinde var dedim ıkındı sıkındı telekomda kapasite arttırımı varmışmış... ben bu adsl'e para veriyorum oyunada para veriyorum ama bi ağız tadıyla oynayamıyorum... dünden beri tepem atmış durumda.... bi ara 996 oldu resmen ya oha dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 su altında kablolar kopmuş gibi bir haber işittim. son patchin yapıldığı günden beri Türkiye internet çıkışları berbat.. habire net gelip gidiyor 4 5 sn lag var 1-2k latency var. galiba bugün biraz düzelmiş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 sunu anlamadim bende unable the connect diyor. astral duzelmis diyor.siz girebiliyormusunuz acaba??:(internet yok gozukuyor.bende hic baglanmiyor.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar