Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 haydiiiii git burdan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aynı klavye olduğundan emin olamadım ama arkadaş aldı oda 30 a almıştı çabuk bozuluyor ama çalıştı sürede verdiği keyif için değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 şu klavye ışıkta nasıl gözüküyor bi tane de öyle çekip yollasan hoş bişeye benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben en iisi gündüz ışığı yanarken ve yanmazken bir de gece ışıı yanarken ve yanmazken çekip koyyim.. (tabi gece ışıı yanmadıı zman sadece karanlık bi foto olucak o da ayrı :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hakkikaten uber duber yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 buyrun nbu da gündüz görüntüsü.. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 11:54 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 banada ergonomik klavye gerekiyor. böyle yormayan etmeyen, bileklerim agrıyor son günlerde. gidip bide carpat tunnel midir nedir olmayalım. var mı önerebileceğiniz bir klavye modeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ok bunun numpad siz versiyonunu aldı fazla uzun ömürlü olmadı bide ben 10 dakika oyun oynadım benim parmaklarda büyük hem verimsiz geldi hem acı verici çift klavye kullanıp sadece şekil için bile alınabilir ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 30 milyona aldım.. hep karanlıkta çlıştığım için mükmmel bişey, tam bnlik.. o yükarda küçük bi karaltı var, o bnim parmağımi prtscrn tusuna basıodum da :) makası white tech, çin malı, ama kesinlikle harika bişiy.. abi bişey sorcam..karanlıkta çalışıyosun klavyenın ustundekı senin parmagın.print screene basıyosun.printscreen sadece pcnin ekranındakileri çekiyo diyo biliyom ben.sen parmağı monitore nasıl gösterdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 klavye güzelde dışarıdan çektiğin fotoğraf için neden print screen basıyordun onu anlamadım ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 +1 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 @xlaidehlevar bi üste bakarsan aynı şeyi bende sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 o sordugunuz sorunun cevabını arkadaş önceki postlarda zaten verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 üstüne üstüne gitsek.ikinci kez sorsak 3. kez sorsak günahmı olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yav toptan bi cevap veriim :D arkaaşlar, web cam i açıorum.. web cam in programında ekrana görüntüyü alıyorum.. sonrada web camle klavyeyi çekip ekrandaki görüntü için de printcreen e basıorum. sonra da onu alıp editleyip buraya koyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bende istirem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Güzel bişeymiş banada bundan bi tane lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hocam ses çıkartıyor mu yazarken yoksa sessiz bir klavyemi kendileri özellikle space tuşu ses çıkartıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 space tuşunu cidi biçimde dövmekle meşgulüm şu an, ama malesef hiç bir ses alamıyorum.. birazdan sado - mazoya geçicez galiba :) ı ıh ses fln çıakrtmıyor. ya lap top klavyesi işte, böle yumşacık ve sessiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sessiz olmaz ki ama yazdıklarını hssetceksin ama dimi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 @kedi böle tuşları çapraz yapılmış klavyeler var / şekilinde dizilmiş. onlar bileği yormuyor diyolar.. bilmiyorum yoruyomu yormuyomu a4techin olması lazım.. am an dikkat et sonra çatapat tüneli olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar