Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

über düber bi klavye aldım :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben en iisi gündüz ışığı yanarken ve yanmazken bir de gece ışıı yanarken ve yanmazken çekip koyyim.. (tabi gece ışıı yanmadıı zman sadece karanlık bi foto olucak o da ayrı :D)
Mesaj tarihi:
banada ergonomik klavye gerekiyor. böyle yormayan etmeyen, bileklerim agrıyor son günlerde. gidip bide carpat tunnel midir nedir olmayalım. var mı önerebileceğiniz bir klavye modeli?
Mesaj tarihi:
ok bunun numpad siz versiyonunu aldı fazla uzun ömürlü olmadı bide ben 10 dakika oyun oynadım benim parmaklarda büyük hem verimsiz geldi hem acı verici çift klavye kullanıp sadece şekil için bile alınabilir ama :D
Mesaj tarihi:
30 milyona aldım.. hep karanlıkta çlıştığım için mükmmel bişey, tam bnlik.. o yükarda küçük bi karaltı var, o bnim parmağımi prtscrn tusuna basıodum da :)
makası white tech, çin malı, ama kesinlikle harika bişiy..

abi bişey sorcam..karanlıkta çalışıyosun klavyenın ustundekı senin parmagın.print screene basıyosun.printscreen sadece pcnin ekranındakileri çekiyo diyo biliyom ben.sen parmağı monitore nasıl gösterdin ?
Mesaj tarihi:
yav toptan bi cevap veriim :D
arkaaşlar, web cam i açıorum.. web cam in programında ekrana görüntüyü alıyorum.. sonrada web camle klavyeyi çekip ekrandaki görüntü için de printcreen e basıorum. sonra da onu alıp editleyip buraya koyuyorum :)
Mesaj tarihi:
space tuşunu cidi biçimde dövmekle meşgulüm şu an, ama malesef hiç bir ses alamıyorum.. birazdan sado - mazoya geçicez galiba :) ı ıh ses fln çıakrtmıyor. ya lap top klavyesi işte, böle yumşacık ve sessiz..
  • Yeni Oluştur...