endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 dupe dedik şimdi bide koxp cıktı :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hemen arkanda bi rogue var forza eğer oysa o öldürmüştür seni ve bunda herhangi bir koxp olayı yoktur tabi forza değilse OHANES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bunu yapan adam assian elinde stellio +8 vardı 2 tane o yanımda duran degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 la sen onu dion endless ben ark charla girdim adam nekadar seri ok atıyor 5 li ama hepsi 70 damage felandı :D ss alamadım kalabalıktı kaçıyodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bakayim varmıdır aslı döncem size 1dk ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 falla macro programi var kullanilan hala Lvl kasiolar herifler 67 ~ 68 oldu macroda siz geri dondu dionuz hic bitmedi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aslı varmı yazmıs yok canım sıkıldı photoshop la ugrastım kime camur atıyım diye ugrastım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 varmis gecmis olsun gerce ben cozdum ah söylemez olaydim xD Sinlerde yapabiliyor artık umarim fasla yayılmaz... gerce ne zevk alacaklar macro ile pk dan bu arada dex eklerken yanarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 blassed le bas yanma ihtimalı cok az olur :P bu arada adam lvl soylemedi ama 55 gibi tahmin ediyom once stellio ile attack yaptı sonra eline dandik bow aldı kapıdan 5 li atmaya basladı dupe zaten aldı basını gidiyo bide bu cıktı yayılmaya basladı bitti aress artık :S [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 18:02 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 diez de olmuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 her serverda var ama biz aress de bunları cok az ve nadir goruyoduk veya 2-3 saat içinde banlıyolardı ama aress de gm lerde yok suan piyasa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 endless banlananlar premium filam olmayan parasiz kosp kullananlar oluodu genelde 62 den herif kosp la 68 oldu gozlerimin onunde bi de gelp bana hava atio falla deliriom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 dün aylardır topladıgım 20 gb ile mirage dagger +8 aldım silinirse hiç iyi olmaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 mirage alan dostum uzgunum ama gitcegine %90 diyebilirsim :P valla onceden goruyoduk k.e ilk zamanları yine diyoduk yeni gectik zamanla oturur falan zamanla daha kotuye gidiyo boyle giderse offline k.e :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 dun arkadasda 2 tane shard +8 aldi nerdeyse butun itemlarini verip isalla yalan olmaz itemlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 valla salı gunu aksam wipe gelcek 1 gun serverlar offline olcak diye duydum hayırlısı ama insallah olur server ellden gidiyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bende olimpiada bi taraflarımı yırtıp +6 ve +7 md yaptim :D 2 +6 chitin kekuri ler flm bişi olursa yalan oluruz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ne kadar cabuk gelirse o kadar iyi olur valla cok kotu piyasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 dupe yi kaldirmadan dupe wipe yapmanin ne annami var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 parayı goturen goturuyo olan para kasıp item alana oluyo zaten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 keşke bu macroları sadece bole ezikler yapsa ve lvl 70 e yaklaşmış adamlar bile bunu cz de yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 areste biseler war ama anlamadım bazı itemin fiyatı dustu bazısı tawan yaptı anlamadım ins yakın zaman wipe gelir zaten itemim yok eziqim dupecilere ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar