Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ashbringer efsanesi

DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

Bildiğiniz gibi oyun içinde Ashbringer isimli Legendery bir silah mevcut.Lore'a göre bu silah Scarlet High Lord'un silahıymış ve öldürüldüğünde silahta kaybolmuş.

Rivayete göre silah bilinmeyen bir quest ile sahip olunabilir durumda ancak dediğim gibi questin nasıl ne şekilde başladığı bilinmiyor.

Aslında en başında pekte ilgi çekici gelmeyen bir şehir efsanesi olarak görülebilir.Ancak araştrımaya başladıktan sonra Blizzard'ın oyun içindeki ayrıntılarla nekadar çok uğraştığı belli.

Tartışmalar şurada başlıyor ; http://forums.worldofwarcraft.com/th...&T=6238050&P=1

Basitçe, silah bir archmage tarafından yapılmış.Ve bu archmage'e ait bazı delilleri WPL civarında ooze'ların düşürdüğü söyleniyor.

Ayrıca, en ilginci DM princess "ashbringer hakkında konuşuyor" hatta "Nefarius'un öldüğüne dair kanıt getirirsen sana anlatırım" gibi birşeyler söylüyor.
Bazı oyuncular nef head ve ashkandi götürmüşler ama bir değişiklik olmamış.Reputation ile alakalı olabileceği söyleniyor.

ikinci ilginç nokta, Nat Pagle kitaplarından biri Ashbringer'dan bahsediyor.Ancak bu kitapların bazı kısımları eksik.Gene bazı oyuncular bu kitabın bazı parçalarına, fishing yaparak ulaşılabileceğinden bahsetmiş.Örneğin Ravenholdt'un kuzey kısmında gizli bir yer var ve orada fishing yapılabilecek bir göl mevcut.
Bu forumu okuyana kadar böyle birşeyden haberim yoktu, cidden ilginç.

Olayı karıştıran zaten blizzard'ın oyun içine ashbringer ile ilgili bazı ipuçlarını bırakması.

Nat Pangle Book
DM Princess
Gnome Narian

Okuması bir hayli ilginç ve zevkli.Ayrıca WoW'dan sıkılmış arkadaşlara ilaç gibi geliyor bu tartışmalar :)
Tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda olup olmadığı blizzard tarafından official olarak ne red edildi, nede onaylandı.

Ancak örneğin 1.6 patch notlarında yeni bir Legendery'nin eklendiği söyleniyor.Ayrıca her patch sonrası bu tarz yeni ipuçları oyuna eklenmeye devam ediyor.

Kısacası kimse işin doğrusunu bilmiyor ama ipuçlarından yola çıkarak biryere varmaya çalışıyor.Zaten olayı ilginç kılan'da bu :) WoW lore ile ilgili bir çok bilgiye ulaşıyorsunuz ister istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

bu neyin legendarysu acaba her gece rüyalarımda bi legendary bow falan düşürdümü görüyorum arada bir acaba legendary bow bulmam mümkünmü bu arada burdanda ufak bi çıtlatim hyjal(illidanın geleceği mekan)
hunterla 1-2 locationa geçip alabildim güzel ssleri aldım isterseniz özel msj atın bilgi için :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...