Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ya az once yılların oynu drakan ı ındırdım =).Insallah bu sefer calısır dıcem de ındırdıgım dosya ıcınde bır adet buyuk boyutlu .mdf ve mds dosyasın var.Nasıl acıcam bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 denyoluk ettım aramadım.Ama arayınca cıktı silin luffen mesajı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bilmeyen olur ya da burda arar diye yaziim: "deamon tools" kullanılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 MDF/MDS klon CD/DVD imajıdır ve Alcohol %120 ile kullanılır. Daemon sadece o formata destek verir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 niye ya her türlü açıyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 MDS MDF birer image dosyasıdır Daemon Tools haricinde başka virtual driver programları kullanılarak dahi açılabilir,MDS dosyalarının yanında 1 adet mdf dosyası bulunur MDS'yi listeden seçebilirsiniz mount etmek için,eğer MDS'yi sildi iseniz MDS'ye gerek duymadan "All Files" denilerek MDF dosyası gösterilebilir bu birşey değiştirmez.Sadece MDS'ler standart image dosyalarına dahil olduğu için gözükürler ancak MDF dosyaları All Files seçeneği ile gösterilebilir.İki şekildede MDF dosyası ön plandadır ve o kullanılır. (Yanlışım varsa,lütfen düzeltin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar