Redogski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hdd ye bilgisayardan baktımmı farklı bi değer gösterio(doluluk bakımından).fakat hdd ye girip tümünü seçip baktığımda farklı gösterio anlamadım ben bide siz bakın dedidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 10 gb koymaz sana bosver .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sanal bellek olarak kulanılıyordur belki* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 system volume information diye bi klasör. sistem geri yükleme ve sanal bellek olayları... ayarlardan bi kere kapatır, yeniden başlatır tekrar açarsan silinir ordakiler.. hatta tamamen bile kapatabilirsin bi işe yardığını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 pelin kim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 in format we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 disk defragmentation yapmayı denedin mi? dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bende bir işe yaramadı defrag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 swap partion da etkiliyordur ama 10gb çokmuş bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 format atamam ya kasar şimdi beni:D @fastreload o system hede hödö olamaz çünkü windows bu hdd ye yüklü değil bu benim 2. hddım bilgisayardaki sırf oyunlar fln için kullanıyorum :D 10gb da boru değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ne biliyim ben o zama sanal bellektir falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hmm bide şöyle bi ihtimal var, windows'un dosyaları hasarlanmış olabilir ve yanlış hesaplama yapıyor olabilir, sonuç olarak yanlış veri gösteriyor olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar