kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Hepsi salak cordy'nin yüzünden o uzun saçlı herifle yanlız kalayım diye gönderdi onu ya ..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Hayır bende biliorum Amy Acker olduğunuda amy geliomuş deyince diziden bir isim diye düşünür insan. Yoksa ben "Oha david nasıldı gördünüzmü. Charisma'da manyak güzeldi. Alexis gene yaptı yapacağını. " desem hoş olcakmı :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bu haftasonu dönem sonu bölümleri verilecekmiş gelicek dönemide eylülde yayınlamaya başlayacaklarmış nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: TheSilver, 15 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu haftasonu dönem sonu bölümleri verilecekmiş gelicek dönemide eylülde yayınlamaya başlayacaklarmış nedense Haftaiçi filan bütün sezonları yayınlamaya kalkabilirler. Geçen sefer öyle yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: Gallant, 15 July 2003 23:39 tarihinde demiş ki: said: TheSilver, 15 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu haftasonu dönem sonu bölümleri verilecekmiş gelicek dönemide eylülde yayınlamaya başlayacaklarmış nedense Haftaiçi filan bütün sezonları yayınlamaya kalkabilirler. Geçen sefer öyle yapmışlardı. eylül de başlayıp yine temmuz sonuna kadar 6. ve 7. sezonları vericekler. :)[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Evet dönemin son bölümlerini izleyiniz buffy ve angel Up..[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ee ? Bitti mi şimdi buffy ? Lesbo bitirdiler willow u bir oz olacaktı orada off of :([hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 üheeeeeeeee,ben ne izleecem şimdi? :)[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Abi esasında buffy i takip etmiyordum ama bu glory hede hödsü olunca son bölümleri deyip izledim .. angel favorimdir inşallah öle bir olay olmaz angel dede :( ama merak etme fantastik dizi ya sonuçta diriltirler bir yolunu bulup ehehe :P ona bakarsan angel dede host un kafa gitti :([hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 nese az kişi okusun madem... sadece host ölmedi diim :P [Bu mesaj sLog tarafından 19 July 2003 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Slog sıçtın olm ne açıklıyorsun ya ..[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 euheuheuh uyardım ben walla başta :P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Hocam bizde biliyoruz açıp bakmasını heyacanı orada bütün bir haftamı batırdın yani .. *!kızar*[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Walla yaa 1 gün sabretsen olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 kızma kızma düzelttim:P yanan sen ol :P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 eheh yazın ilk bölümsen sil baştan verirler (bkz: Ally McBeal). dizilerinden kolay kolay vazgeçemez CNBC-E bu arada altyazı ekibini kutluyorum Mezar taşında Buffy Anne Summers yazıyor, altyazıda Buffy Ann Summers. tam da final bölümü, tam son kahramanlığını yapmış dünyayı kurtarmış Glory'nin suratını dümdüz etmiş, sen gel mezar taşının alt yazısını yanlış yaz. Buffy'nin anısını lekelemişler cık cık cık :) bi de savaşa giderken Angel'ı arasa (tabi bölümler tamı tamına aynı zamanda yayınlanmıyorsa, Angel paşalar şuan Pylea'dalar, yanlış yazdım?, çünkü.) daha iyi olurdu.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. edit: bu ne ya? ben sözlüğe link vermedim ki? .P ah gözüm çı.. neyse boşverin [Bu mesaj Eraq tarafından 20 July 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ha bu arada Angel'ın geçen bölümündeki 3 büyü kitabının WolfRamHart olması karşısında dumur + hayran oldum senaryo karşısında[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 buffy i izledimde angelın son bölumu kacrdm :( bidaha ne zaman verirler bilen varmı?[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 angel bugün son bölüm...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ohh..öle bi yazmıssınızki kacrdım sandım..saol... saat kacta?[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 20:00[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Bölümler aşağı yukarı senkronize şekilde gidiyor. Anlıcaksınız bölümü seyredince. Bu arada okuduğum kadarıyla buffy'nin sonraki 2 sezonu keşke 5. sezonda bitseymiş havası veriyo. Bu arada buffy'nin finalini kaçırdığımı söylemişmiydim ? Hehehe [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 20 July 2003 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 off süperdi ancak o ne öle grooslug mudur nedir başta iyi sopaladı angel i sinir oldum..[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 willow da geldi .. acaba ne olacak .. angel en sonunda buffy .. dedi bitti eheh acayip gaz oldum ..[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Aslında angel orda normalden daha insan. O yüzden fazla güçlü deil. Yoksa hırpalardı onu. Willow konuşur diye düşündüm ama sadece biraz oturup ayağa kalkması için getirmişler hehehehe. En sonda Angel Lorne'a dedi ya işte anne'ne söylemek istediğin bişi yokmu. Orda sandımki gene şu birleşme affetme sahnelerinden biri olcak. Ehehe olmadı tabi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar