Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rutin:Angel

kingpin

Öne çıkan mesajlar

said:
Gallant, 15 July 2003 23:39 tarihinde demiş ki:
said:
TheSilver, 15 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki:
bu haftasonu dönem sonu bölümleri verilecekmiş gelicek dönemide eylülde yayınlamaya başlayacaklarmış nedense

Haftaiçi filan bütün sezonları yayınlamaya kalkabilirler. Geçen sefer öyle yapmışlardı.

eylül de başlayıp yine temmuz sonuna kadar 6. ve 7. sezonları vericekler. :)[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir
Sosyal ağlarda paylaş

Abi esasında buffy i takip etmiyordum ama bu glory hede hödsü olunca son bölümleri deyip izledim .. angel favorimdir inşallah öle bir olay olmaz angel dede :( ama merak etme fantastik dizi ya sonuçta diriltirler bir yolunu bulup ehehe :P ona bakarsan angel dede host un kafa gitti :([hline]
KinGpiN
the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh yazın ilk bölümsen sil baştan verirler (bkz: Ally McBeal). dizilerinden kolay kolay vazgeçemez CNBC-E

bu arada altyazı ekibini kutluyorum
Mezar taşında Buffy Anne Summers yazıyor, altyazıda Buffy Ann Summers. tam da final bölümü, tam son kahramanlığını yapmış dünyayı kurtarmış Glory'nin suratını dümdüz etmiş, sen gel mezar taşının alt yazısını yanlış yaz.
Buffy'nin anısını lekelemişler cık cık cık :)

bi de savaşa giderken Angel'ı arasa (tabi bölümler tamı tamına aynı zamanda yayınlanmıyorsa, Angel paşalar şuan Pylea'dalar, yanlış yazdım?, çünkü.) daha iyi olurdu.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..

edit: bu ne ya? ben sözlüğe link vermedim ki? .P
ah gözüm çı.. neyse boşverin

[Bu mesaj Eraq tarafından 20 July 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bölümler aşağı yukarı senkronize şekilde gidiyor. Anlıcaksınız bölümü seyredince.

Bu arada okuduğum kadarıyla buffy'nin sonraki 2 sezonu keşke 5. sezonda bitseymiş havası veriyo.

Bu arada buffy'nin finalini kaçırdığımı söylemişmiydim ? Hehehe

[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 20 July 2003 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında angel orda normalden daha insan. O yüzden fazla güçlü deil. Yoksa hırpalardı onu.

Willow konuşur diye düşündüm ama sadece biraz oturup ayağa kalkması için getirmişler hehehehe.

En sonda Angel Lorne'a dedi ya işte anne'ne söylemek istediğin bişi yokmu. Orda sandımki gene şu birleşme affetme sahnelerinden biri olcak. Ehehe olmadı tabi.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...