thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Fazla söze gerek yok, daha önce bir topic'de verdiğim resimlere devam edeyim dedim :) Fıstığımın son resimleri: Tıkla Yorumları sabırsızlıkla bekliyorum ;)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :)
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 eheh bi fotoda yastıkla bogusuyo eheh[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 koltuğu parçalarkenki videosu var çok tutarsa yayınlıcam :P[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :)
metboy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 çok şirin :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 felaket şirin bişey ya:)[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr:
regulus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 haha süper birşey bu ya...[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 cok tatli da, ustundeki tasmayi takani kiniyorum... Tasmasiz dolassin :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Invader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ehe benimkide çok şirindir. tuttumu koparan cinsten bişey cinsi rod faydır. 7 aylık yanlış anlaşılmasın ama bir türlü şu tür hayvanları sevemedim nedense. [Bu mesaj Invader tarafından 02 September 2003 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ya bende alışamadım bunlara ama köpek adeta gülüyor:)sırıtıyor adeta..[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 böle resimler koyuyonuz foruma cok sakıncalı feci kıskanıyorum[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
White_Rakkad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ne çirkin köpük bu biillee! ayy yerim ben seni..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected]
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 cok hircin bi$idir kendisi arkada$in evinin onune gittigimizde ortaligi ayaga kaldiriyodu :D[hline]imzada neymi$?
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 her eve lazim:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 komik ve sevimli :) ama benimkine değişmem :) valla bende yeni resimleri çekip koysam iyi olur.. ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ehe orc kopegin duruomu hala senin bende sattın sanıodum :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Öne çıkan mesajlar