Solonor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Sonundan hiçbişey anlamadım. Anlayan biri varsa sonunu anlatabilir mi? Ne alaka hala düşünuyorum sonunda ne olduğunu anlamıyorum. Bir bilene ihtiyacım var. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ringu iki dediğin halka-2 mi yani?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ringu halkanın japonya da çekilen versiyonu. daha doğrusu ring yani halka, ringu nun holywood da çekilen versiyonu 3 film galiba ringu1, ringu 2 ve ringu 0 sanırım ama emin değilim sanırım[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ya her neyse ben o filmin 2. sine gitmem(hollywood versiyonunun 2.si tabi) Çünkü öle böle deil baya tırsmıştım filmden. Kafayı yicektim. Halbuki korku filmlerini severim. Bu arada son durak2 nasıl bugün gidecem.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 abi ringu2 1 den çoooook daha korkunc. bu durumda amerikanın da 2.si çooook daha korkunç olcak. Neyse konu dağılmasın. Filmin sonunda hiçbişey anlamadım. Bi anlatabilicek kimse yok mu ya?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar