Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 baba yok ya bu gerçek bir resimden oynama, direkt resimi 3D gibi gözüksün diye kasmışlar kesinlikle bilg. çalışması diil yok değil[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 güzelim ordaki linke tıkla bi bak nası yapıyo adam. onun için postlamıştım ben bunu asıl.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ya şimdi dicem kızı beğenmedim kızcaksınız :) Horace sevgilerimle güzelim umarım sen yapmamışsındır :)[hline]İs there another way to die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Loserandlost, 02 September 2003 20:11 tarihinde demiş ki: ya şimdi dicem kızı beğenmedim kızcaksınız :) Horace sevgilerimle güzelim umarım sen yapmamışsındır :) harbi ben de beğenmedim. Ama şaheser olmuş.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hoca oke de, yannıs, kızın ilk rsimde gözler ayrık farkındaysan bu fizik kurallarına ykırı, ve bu şekil ayrıntı kasan bi adm o gözleri böyle yapmaz, ne biliim, bak kaşlar alınmış, yaklaşık 1 hafta önce uçlardan küçük tüğler fln çıkmış, yani bu kadarda mı yuh ... ??!![hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 fizik kurallarına mı aykırı. :D herkeste anormallik vardır gerçek dünyada. mükemmel tipler sadece marvel çizgi romanlarında olur. :) bu adam da takıntılı bi fotorealist modeller. ressam olduğu için de texture olayını da yemiş bütün çıkarmış.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar