asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bu server nası kuruluyo,NS nedir,NS nası oluşturulur NS ayarlarını yaptığın zaman nası senin siten çıkıyo. Kontrol panelleri nası kuruluyo. Nası domaini kendi hostuna yönlendiriyosun , nası bilgisayarı publice açıyosun vs..... Tarzı sorularımın yanıtını bulabileceğim bir kaynak var mı veya başı kolay kolay ağrımayan bana anlatabilecek bir kimse[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olmayan proje... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 icqdan mesaj...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 msn'den mesaj :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ha bu xx'den mesaj olayınıda ben çözemedim... yok yani alenen sallarsak olurda bir bilen çıkar karizmayı çizdirirz diyemi korkuyorlar ???[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 yok ben şu şekilde açıkliim sondaki bana anlatabilecek başı ağrımayacak kimse diyolar kendilerine ve soru cevap şeklinde konuşma gerçekleşiyor. MSN e giremedim dün gerçi. Bakın sorum yanlış anlaşılıyor. Sorum basit bi hosting işlemi değil. Hosting için hazır bir server kurulumu. Yani biserver bilgisayarı kurup onu hostingde kullanıcaz. ONun işlemlerini soruyorum.[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olmayan proje... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar