rft Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bakalım 15 gün sonra ücret olarak ne isteyecekler? Standart 1 aylık ücretmi, yoksa hem 1 aylık ücret hemde aos acc. ücretimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Olurmu canım oyle sey. Sadece aylık ucret.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Eger Oyle Olsaydı AOS un Downloadını Vermezlerdi Bide Kredi Kartına Gerek Yok 15 Gun Trial Icin Ama Sayet Benim gibi nasıl oldugunu gormek ısteyenler icin ideal 15 gun free aldim ama direkt olarak normal haline uye oldum yani Crazy Newbie in OSI gibi bisey olucam bildigim herseyi unutup yenilerini ogrenmek zevkli olucak....[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bu acc.lardan bol bol alıp gavurlara satmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 arkadaslar hepiniz aldiniz bu acc bi ben alamadim daha dogrusu beceremedim ark verdigi siteye girdim sora yapilcak asamalari solermisiniz bende normal uye olcam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Simofle, 28 July 2003 12:25 tarihinde demiş ki: Olurmu canım oyle sey. Sadece aylık ucret.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Göriciiiz. Elin gavuru orda burda 20-35 $ dan sattığı oyun u neden bedava versin, anlamış değilim. Var bi çapanoğlu bu işin altında, denemek için bende aldım bi tane. Umarım dediğin gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Sen 15gunluk trial Icin Kredi Kartinimi Girdin Rtf eger girmediysen nasıl cekicekte para isticek senden?[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Kobe, 28 July 2003 15:28 tarihinde demiş ki: Sen 15gunluk trial Icin Kredi Kartinimi Girdin Rtf eger girmediysen nasıl cekicekte para isticek senden?[hline]Absolute & Lonely.... User name rft, Rtf değil. Türkçe de cümle başlangıcı haricinde büyük harfle yazılan kelimeler özeldir (örneğin özel isim), senin Türkçe'nle cevaplayayım "Ben 15gunluk trial Icin Kredi Kartimi Girmedim". Benim aklıma takılan şu; diyelimki 15 gün sonra oynamaya karar verdin, haliyle kredi kartı numaranı verdin, adamlar hiçbir yerde biz oyunun satış ücretini alacaz veya almayacaz dememişler. Bu ücreti çekme ihtimalleri var. 15 gün sonra belli olacak, şimdiden konuşmanın tartışmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: rft, 28 July 2003 15:27 tarihinde demiş ki: ... Elin gavuru orda burda 20-35 $ dan sattığı oyun u neden bedava versin, anlamış değilim...çünkü SWG çıktı. osi kan kaybetmeye başladı. birçok user accountunu iptal etti. popülariteyi korumaları lazım.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ps:Editledim Simdi Konu Sapicak.. [Bu mesaj Kobe tarafından 28 July 2003 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Orada da yazıyo koca koca yaw. 15 deneme süreli bu verdikleri acc ler. Sonrası verdiğiniz kredi kartından direk ücretlendirilecek. Swg'de yapar bişiler siz merak etmeyin. Ama uo'nun eski popülaritesi pek kalmadı bence. Millet yeni arayışlar içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 UO second Age ile girebiliyomuyuz? yada belirli bi client gereklimi 203 le olmazmı? Either your acc.... hatası weriyo bende login olmayı deneyince..[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 girilebilir. önce tüm patchleri yapıp dene. olmuyorsa uo'yu temiz kurup tüm patchlerini yaparak yeniden dene.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bana reg code yanlış dedi üye olurken nedendir ?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: ConspiratoR, 31 July 2003 16:50 tarihinde demiş ki: bana reg code yanlış dedi üye olurken nedendir ?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Karekteri yanlış girmiş olabilirsin. Yani 0 (sıfır) yerine O (harf) gibi bir hata yapmış olabilirsin. En sağlam yolu, mail adresine gelen şifreyi copy-paste ile register sayfasına yapıştırman. Birde böyle dene :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 uo eskı populerlılıgını kaybedıyor demıssınız, hemen hemen tum onlıne oyunları denedım (swg harıc) hıcbırısı uo nun yarısı etmez.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 copypaaste yaptım yannış dedi ama acc açık oynuorum :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 OSI şubelerimiz açılmıştır: Europa Kutsal Hüseyin (Paladin Rpsi :P ) Küçük Emrah Atlantic Muslum Baba[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Getright la fln da yukleyebiliris di mi cunku cilent vs bisiler yukeldi error wermez isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 anasonun verdigi sayfaya giriorum page unavailable diyor yani giremiorum bir yardimci olursaniz sevinirim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palyaco Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Sanırım bıttı artık free acc uygulaması.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Page Unavailable We're sorry. The page you have requested is not available. Click here to return to the home page. suxxx.![hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bilmeyenler olabilir hatırlatayım. Oyunu yeni alanlar için zaten bir aylık bedava oynama hakkınız var. Oyunu da BOX olarak bir süredir 9.95 den satıyorlar zaten. Dolayısı ile aslında bir aylık oynama ücretine hem Age of shadows BOX alıyorsunuz hem de 1 ay oynama hakkınızı kullanabiliyorsunuz. Yeni account almak zaten bedava. (Oyunu orijinal oynadığınızı varsayarsak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 oyun nerde 9.95e satiliyor bir bilgi verirmisin ? amazonda 19.95 freerecordshopta 25.00[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 amazon.com gibi yerlerde box şeklinde satılıyor. Registration code alırsan ebay gibi yerlerden 10$ civarında bulabilirsin.[hline][ quote ]ARIZA, 06 August 2003 01:22 tarihinde demiş ki: .[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar