Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 gün bedava Osi

Anason

Öne çıkan mesajlar

Eger Oyle Olsaydı AOS un Downloadını Vermezlerdi Bide Kredi Kartına Gerek Yok 15 Gun Trial Icin Ama Sayet Benim gibi nasıl oldugunu gormek ısteyenler icin ideal 15 gun free aldim ama direkt olarak normal haline uye oldum yani Crazy Newbie in OSI gibi bisey olucam bildigim herseyi unutup yenilerini ogrenmek zevkli olucak....[hline]Absolute & Lonely....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 28 July 2003 12:25 tarihinde demiş ki:
Olurmu canım oyle sey. Sadece aylık ucret.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

Göriciiiz. Elin gavuru orda burda 20-35 $ dan sattığı oyun u neden bedava versin, anlamış değilim. Var bi çapanoğlu bu işin altında, denemek için bende aldım bi tane. Umarım dediğin gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kobe, 28 July 2003 15:28 tarihinde demiş ki:
Sen 15gunluk trial Icin Kredi Kartinimi Girdin Rtf eger girmediysen nasıl cekicekte para isticek senden?[hline]Absolute & Lonely....

User name rft, Rtf değil. Türkçe de cümle başlangıcı haricinde büyük harfle yazılan kelimeler özeldir (örneğin özel isim), senin Türkçe'nle cevaplayayım "Ben 15gunluk trial Icin Kredi Kartimi Girmedim".

Benim aklıma takılan şu; diyelimki 15 gün sonra oynamaya karar verdin, haliyle kredi kartı numaranı verdin, adamlar hiçbir yerde biz oyunun satış ücretini alacaz veya almayacaz dememişler. Bu ücreti çekme ihtimalleri var. 15 gün sonra belli olacak, şimdiden konuşmanın tartışmanın manası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rft, 28 July 2003 15:27 tarihinde demiş ki:
... Elin gavuru orda burda 20-35 $ dan sattığı oyun u neden bedava versin, anlamış değilim...
çünkü SWG çıktı. osi kan kaybetmeye başladı. birçok user accountunu iptal etti. popülariteyi korumaları lazım.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Sosyal ağlarda paylaş

bana reg code yanlış dedi üye olurken nedendir ?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ConspiratoR, 31 July 2003 16:50 tarihinde demiş ki:
bana reg code yanlış dedi üye olurken nedendir ?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...

Karekteri yanlış girmiş olabilirsin. Yani 0 (sıfır) yerine O (harf) gibi bir hata yapmış olabilirsin. En sağlam yolu, mail adresine gelen şifreyi copy-paste ile register sayfasına yapıştırman. Birde böyle dene :).
Sosyal ağlarda paylaş

copypaaste yaptım yannış dedi ama acc açık oynuorum :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

OSI şubelerimiz açılmıştır:

Europa

Kutsal Hüseyin (Paladin Rpsi :P )
Küçük Emrah

Atlantic

Muslum Baba[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmeyenler olabilir hatırlatayım.

Oyunu yeni alanlar için zaten bir aylık bedava oynama hakkınız var. Oyunu da BOX olarak bir süredir 9.95 den satıyorlar zaten. Dolayısı ile aslında bir aylık oynama ücretine hem Age of shadows BOX alıyorsunuz hem de 1 ay oynama hakkınızı kullanabiliyorsunuz.

Yeni account almak zaten bedava. (Oyunu orijinal oynadığınızı varsayarsak)
Sosyal ağlarda paylaş

amazon.com gibi yerlerde box şeklinde satılıyor. Registration code alırsan ebay gibi yerlerden 10$ civarında bulabilirsin.[hline][ quote ]ARIZA, 06 August 2003 01:22 tarihinde demiş ki:
.[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki:
infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki:
gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş

şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...