sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 gördüğünüz gibi yukardaki mesaja bakınız. gs 2. grupta bizde yanlış bilgi yok futboldan anlamayanlar "gs bu sene çabuk elenmişti o yüzden 2. torba olması imkansız" falan diyenlere bir cevaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 daha kesin bişi yok :) gs 2. torbanın son sırasında yukardaki listede eğer elemelerden daha yükske punalı bir takım gelirse düşer 3 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Yok hayır. Eğer ön elemeyi geçersek her koşulda 2. torbadayız.Zaten az bir puan farkıyla ilk torbayı kaçırdık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 az puan farkı olsa torbanın en altında olur muyuz yahu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben yukardaki listeye göre söledim onu :) yani gs 1. torbayla az puan farkı varsa yukardaki liste yannış ya da sıra önemsenmeden yazılmış. eheh bu durumda biz de sonuncu değiliz belki de :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 abi şimdi şu listeden lazio celta kiev beşiktaş of of off süper olurdu valla :) ama bize şimdi real madrid inter ajax beşiktaş grubu olur ehuauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 aslında liste güzel ya 3. torbaan ajax 2. torbadan inter porto filan keşke çıkmasa diyeceğim takımlar diğerleri çıksa öyle büyük fark olmaz gibime geliyor inşallah bu 3 takımın 1i bile çıkmaz yani riske gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 aha buraya yazıyorum bize ilk torbadan kesin deportivo gelicek eğer geçersek ön elemeyi[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Aslında bence liste adaletsiz Celtic(Uefa finalisti),Ajax(Sampiyonlar ligi çeyrek finalisti) 3.torbada,Galatasaray(ilk turda elenmiş takım)2. torbada[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 aha ordaki psv'ninde çıkmasını istemezsin raid[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ha evet onu da istemem :) khirsah çünkü puanlamada sadece son seneye bakmıyorlar. uefa finalistinin 4 den 3 e çıkması normal yani 4 den 2 ye çıkcak hali yok :) ajax ama hakkaten 3. torba olması biraz garip ne bileyim pao filan 2. torbda ajax 3 te garip geldi [Bu mesaj Raid3r tarafından 19 June 2003 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hep son seneye baksalar, lazio'nun ne işi var ilk torbada uefa yarı final oynamışlar okadar[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ya Nukem gorende UEFA'yi bagladin sanacak. "Boyle cikar grup..Bizde cikariz buradan." Tobe..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Nukem_Verite, 19 June 2003 15:27 tarihinde demiş ki: Gs 3. torba.. Habertürk çok yazış bi kanal,gazate,net sitesi ondan inanmayın fazla gs geçen sene zor 2 oldu bu sene imkan yok 3. torbada Bu arada meph el kalkmaz demişin yeni gördümde dayakda yenmez lol[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" 2. Torba.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Tamam giremezsek de ben BJK bayragi yaparim 1 saat once.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Iyide Uefa guc duruma gore dagitmiyor gruplari.. Kura cekiliyor :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 artık nükem at gözlüğünü bıraktı başka şeylerle bakıyor hayata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Yoo.. Sadece egleniyorum.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 real madrid inter ajax beşiktaş bu çıkacak abi içime doğdu :) sonra dövmeyin ama sölemedi demeyin eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Oyle bir gruptan boyle bala .ote cikarsa BJK artik bir daha susturamayiz :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Abi allah a$kina..Adamlarin kadroyu unuttun sen sanirim.Oyun sistemini tersten yuttururlar adama :) (GS'ye yutturamazlar.Cunku GS super bir takimdir ve herkesi yener.Ayrica benim babam Nukem'inkini dover..)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 abi lazioyu evire çevire yenicez ya ne reali. şu ipnalardan intikam alalım reali salla eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: -Wissy, 19 June 2003 18:28 tarihinde demiş ki: Abi allah a$kina..Adamlarin kadroyu unuttun sen sanirim.Oyun sistemini tersten yuttururlar adama :) (GS'ye yutturamazlar.Cunku GS super bir takimdir ve herkesi yener.Ayrica benim babam Nukem'inkini dover..)[hline]tHe Original fi$h® Niye bu kadar terssin?Adamın sinirini bozacağına hiç cevap yazmasan daha iyi değil mi?[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 $akadan anlamiyorsaniz, spor konusunda biraz daha ho$gorulu olamiyorsaniz benim mesajlarimi okumayin.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bana sanki Nukemin mesajlarına cevap vermek zorunda hissediyormuşun gibi geliyoda...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar