MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ya level da gördüm büyük evlerde rütbe artınca ev veriyolarmış. ona kasıcam.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hlaalu house guildlerden herhangi birine gidiceksin (Vivec de ana evleri vardır mesela) ve house master ı bulucan, missionlarını yapıcan. Ama dikkat et, bir evin son missionlarına geldiğinde diğer evlerin üyeleri gördükleri anda dalabiliyolar...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 eyvallah volfi[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mage's Guild'e girdim sakin sakin direkt üstümdeler. Örnek olsun hahah.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mage's Guild'e girdim sakin sakin direkt üstümdeler. Örnek olsun hahah.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar