Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla cs'nin zararı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forumlarda mevcut olan bişey...[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
said:
Malkor, 02 September 2003 01:04 tarihinde demiş ki:
forumlarda mevcut olan bişey...[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?

özür[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Mesaj tarihi:
hoh gitttim geldim görünce ağlayasım da geldi hueh epeydir oynamıyorum zaten harita aklıma kazınmış ama 193762722983 kere oynayınca tabii[hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Mesaj tarihi:
özüre gerek yok sonucda ben rahatsız olmuyorum ama kuralları hatırlatıyorum

görmemiş olabilirsin
daha önce açılan forumu

bende devam etmesin diye yazdım sly-one da link verdi iyi oldu[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 02 September 2003 23:05 tarihinde demiş ki:
Olum bu bişe mi ben zamanında dust2 yi kibritle yapmıştım :P[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

heh şaka bi yana küçükken akşam dışarda kar var bende sobanın başında oturur kibritlele araba yapardım hey gidi hey :P[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
Malkor, 02 September 2003 11:33 tarihinde demiş ki:
özüre gerek yok sonucda ben rahatsız olmuyorum ama kuralları hatırlatıyorum

görmemiş olabilirsin
daha önce açılan forumu

bende devam etmesin diye yazdım sly-one da link verdi iyi oldu[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:

ozur de o manada degıl kuralları cıgnedımım fln ıcın, yada daha dogrusu kıbarlık fln ayagına.. :) yanı zaten kımse gormemıs baksana herkes yenı yazıyo bıseler :)[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
  • Yeni Oluştur...