smerten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 dust[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 gusel yapmış[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 forumlarda mevcut olan bişey...[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 direkt yuh diyorum harika bir çalışma. sanırım bunun bir örneğide warcraft için vardı oda çok şahaneydi.
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 starcraft için vardı örneği.[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=42099[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
smerten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: Malkor, 02 September 2003 01:04 tarihinde demiş ki: forumlarda mevcut olan bişey...[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? özür[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 cok saglam olmus yahu[hline]Rahatım... --------------------------------------------- Saol DraculaVigorous... Metall
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Görmemiştim daha önce. Bunu yapmak çok yürek ister bence. Çünkü bi gün beklerse sabahın köründe veletler yıkar :-)[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
SatanJager Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hoh gitttim geldim görünce ağlayasım da geldi hueh epeydir oynamıyorum zaten harita aklıma kazınmış ama 193762722983 kere oynayınca tabii[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 oha ya bu nedir ya. :) Süfer kim yapmışsa.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.
can Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Adam kafayı bozmuş abi. O nedir öyle?[hline]There's a heaven above you baby...
Jester Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 içine atıcan iki karınca biirinin eline awp diğerine kalashi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 özüre gerek yok sonucda ben rahatsız olmuyorum ama kuralları hatırlatıyorum görmemiş olabilirsin daha önce açılan forumu bende devam etmesin diye yazdım sly-one da link verdi iyi oldu[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Abi öle kum yokki bizim memlekette bizimkiler çok iri taneli öle ince olsa muhteşem şeyler yaparım hep içimde kalmıştır güzel bi kumdan kale yapamadım die :)[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr:
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yiyosa assault u yapsin oole katli falan :P helal olsun ama iyi yapmis[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hehe super ya. bravo valla :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Olum bu bişe mi ben zamanında dust2 yi kibritle yapmıştım :P[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ahaha harika olmuş ya[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: NuKe, 02 September 2003 23:05 tarihinde demiş ki: Olum bu bişe mi ben zamanında dust2 yi kibritle yapmıştım :P[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... heh şaka bi yana küçükken akşam dışarda kar var bende sobanın başında oturur kibritlele araba yapardım hey gidi hey :P[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
smerten Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Malkor, 02 September 2003 11:33 tarihinde demiş ki: özüre gerek yok sonucda ben rahatsız olmuyorum ama kuralları hatırlatıyorum görmemiş olabilirsin daha önce açılan forumu bende devam etmesin diye yazdım sly-one da link verdi iyi oldu[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? ozur de o manada degıl kuralları cıgnedımım fln ıcın, yada daha dogrusu kıbarlık fln ayagına.. :) yanı zaten kımse gormemıs baksana herkes yenı yazıyo bıseler :)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Öne çıkan mesajlar