Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maymundan Gelmisiz :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hepimizin soyu maymundur ispaat edildi bilim adamlarinin arastırmaları sonucu maymun ve orangutandan geldıgımız tespit edildi muha muha I'm Gorilla Muha Muha!!![hline]†Pepelek Sever†
Mesaj tarihi:
sanki yoldan cikmisliktan dolayi bu evrim seysileri ortaya cikiyo gibime geliyor

bu durumda,yasam suyun icinde molekullerin "tesadufen" yanyana gelmesiyle meydana geldi ha
vay be!
o zaman benim alpha centauri ye gitme olasiligim=yasmain suyun icinde tesadufi olarka ortaya cikma ihtimali[hline]GeeM, 01 Şubat 2003 14:18 tarihinde demiş ki:
Vay be
7 saat gelecekten gelmiş bir mesaj
Mesaj tarihi:
lol bende diyorum muz alınca bütün paket neden 1 saatte bitiyor ehuehe

*!balkondan tutunarak sallanmaya çalışır, kuyruyu yoktur aşağı düşer!*[hline] Cybron2
- Ghoul: "Anyone seen my finger?"

[Bu mesaj Norak tarafından 02 Şubat 2003 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
euhauheu
komiklik bir yana
ben harbi merak ediyorum
Biolojisi iyi olan biri çıkıpda bana şu insan ve Maymun arasındaki GEN FARKLILIĞI nı Ve MUTASYON geçirmeyi TAM OLARAK anlatabilirmi? :)

Kromozom farkları
Gen Farklılıkları
ve Mutasyon geçirmede herşeyin aynı değil,bir çok farklılıkla olduğunu felam :)

Darwinizim Teorisi Göçtü... :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
Mesaj tarihi:
Bizlerde maymunlar gibi muzu cok sevıyoruz nedeni ise soyumuz maymun saka bır yana bır biyojoli kitabinda bu maymundan geldıgımızı acılıyor
ınsanlar cogalmaları esnasında boyları 1 metre nin altındaymıs daha sonra yiyecekler ve iciceklerden dolayi uzamaya baslamıslar ve 2 metreye cıkmıs 3. seferınde ınsanlar yıne ufalmaya baslamıs bu hale geldıgı acıklanıyor.[hline]†PePeLeK SeVeR†
Mesaj tarihi:
said:
BladeSinger, 03 Şubat 2003 00:54 tarihinde demiş ki:
zaten maymunların muza öyle büyük düşkünlükleri yoktur..
birazcık klasikleşmiş bir şey o
rengi sadece ilgilerini çeker..[hline]Make The Sadness Go Away..

Aslında maymunlar daha çok tahta kurusu yer( termiteda sanırım tahta kurusu o oluyodu) Aynı zamanda kıçlarınıda yaprakla siler. bunlardan hangisini yapıyosunuz :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Mesaj tarihi:
Kıclarını yapraklarla sıler
Cvp : zamanla ınsanlar kendılerını gelistirdigi icin tuvalet kagıdı kullanıyorus maymunada kagıt versen oda siler :) sacma bir soru sormussun[hline]†PePeLeK SeVeR†
  • Yeni Oluştur...