Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yok ya beles uye olabiliorsun bildigim kadariyla yani benim ole accountum var ama uzun zaman once almisim bende hatırlamıorum register olmaya calisinca var bole register edilmis dedi baktim daha onceden acmısım[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Chrysaor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 http://www.fileplanet.com/subscribe/login_to_dl.shtml yukardaki register sayfasında 'Basic'e tıklayıp uye olabiliyorsunuz bedavaya, pek karmasık degil :p
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Amanın üyemişim ben haberim yok. heheh DW başlasın :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Biraz geç olucak ama genel bilgi olsun bari... Fileplanet üyelikli DL larını direct download, free download larınıda Sıralı download şeklinde yapıyo hep. Yani o 5$ ın olayı download a başlayabilmek için sıranın size gelmesini bekliyip belli bi bandwith sınırlaması ile yapabilmeniz.[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Herşey iyi tek sorun kaldı. Filepalnette sıra bekleyip getright veya flashgetle save edebiliyormuyuz yoksa illa windows DWunumu kullanmak gerekli?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bildigim kadariyla beles downloadi kapattilar gene parali uyeliklere acik sadece[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yok yav sabah 23 dakika vardı sıranın bana gelmesine ama işteyim diye başlatmadım. Hala açık gibi ama tek korkum yarısında gidersetekrar indirmeye çalıştığımda kaldıgı yerdenmi devam eder yoksa en baştan mı? Malum 1GB az buz değil.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 server da bisiler var cogu kısının yarısında kesılıp basa donuor bana oldu 400mb da iken flm[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bi halt yok zaten SL Beta da boşuna kasmayın... Bi dolu yeni yer bi dolu yeni yaratık 2 tane ek prof. filan heheh Agent ve soldierlar içinde yeni silahlar armorlar filan gelmiş bi dolu uber inden okadar... Aaa sizde agent ve Soldier dınız dimi :P Şaka bi yana SWG acaip bi oyun olmuş haberiniz olsun ilk defa AO dan daha iyi diyebiliyorum maalesef[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hehehe çatlatacanız rahatlayacanız Absoyu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 :P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 more soldier ph4tz yuppi[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
NeoCrime Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 swg yi zaten öyle yada böyle deniyicem. bu arada NT'nin nano poolu basalana kadar en iyi dmg dealer olucaginida unutmayin. 4k-8k 2/1 %60 resist nuke hosuna gidecek :)))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Pekiii SL betayı indirip oynayanlar ilerde release oldugunda opyun CD parası vermelerine gerek olmıcak mı? sadece accountlarını update edecekler ve SLye devam edecekler herhalde değilmi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 3 dakkaya kadar başlıyor DW bakalım sanaha kadar indirebilcek mi? Bu arada 13kb/sec ile indirse sabit 13x60x60=46.8MB eder 1 satte eee 1GB için 2 gün gerekir be yav.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 70MB kala kesilmiş ama getright bey saolsun en baştan indirmeme gerek kalmadı tekrar kaldıgı yerden devam ediyorum bakalım :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Bitti :) akşam gireyim şu Shadow landsa bakayım bi. :) Account falan normal AO accountumu yopksa DW ettiğimde otomatik bir account açıyormu test için?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 eger ole deılse belkı senden CD alabılırım wrıterın varsa abso, bı turlu ındırmeyı beceremedım[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Bab seve seve yollarım CDyi ama tek bir dosya 1GB boyunda. Self extract dosya açılınca 2 CDye sığıyorsa yollarım sana ama acc işi nasıl bilmiyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 pfft doru ya adamlar gıcıklıgına yapmıs kesın[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
NeoCrime Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 fileplanet accountu ile baglandigi icin problem olucagini sanmiyorum. eger sigiyorsa 2 cd ye banada banada :))))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 1 GBlık doyayı çalıştırınca önce fileplanete gidip bit code alıyor ve AO accountunu o codla upgrade ediyorsun daha sonra hali hazırda açık duran sayfadan oyunu kuruyorsun yabi dosya ne yazıki tek 1gb halinde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
NeoCrime Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 iyi be bende releaase oldugunda oynarim o zaman :)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Offf ya kaç MB bunun patchleri. 300MB falan dediler doğru mu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 400 dedi reno[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Öne çıkan mesajlar