Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowlands Beta'da olanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok ya beles uye olabiliorsun bildigim kadariyla
yani benim ole accountum var ama uzun zaman once almisim bende hatırlamıorum register olmaya calisinca var bole register edilmis dedi baktim daha onceden acmısım[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Mesaj tarihi:
Biraz geç olucak ama genel bilgi olsun bari...

Fileplanet üyelikli DL larını direct download, free download larınıda Sıralı download şeklinde yapıyo hep.

Yani o 5$ ın olayı download a başlayabilmek için sıranın size gelmesini bekliyip belli bi bandwith sınırlaması ile yapabilmeniz.[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Mesaj tarihi:
Yok yav sabah 23 dakika vardı sıranın bana gelmesine ama işteyim diye başlatmadım. Hala açık gibi ama tek korkum yarısında gidersetekrar indirmeye çalıştığımda kaldıgı yerdenmi devam eder yoksa en baştan mı? Malum 1GB az buz değil.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Mesaj tarihi:
Bi halt yok zaten SL Beta da boşuna kasmayın... Bi dolu yeni yer bi dolu yeni yaratık 2 tane ek prof. filan heheh

Agent ve soldierlar içinde yeni silahlar armorlar filan gelmiş bi dolu uber inden okadar...

Aaa sizde agent ve Soldier dınız dimi :P

Şaka bi yana SWG acaip bi oyun olmuş haberiniz olsun ilk defa AO dan daha iyi diyebiliyorum maalesef[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Mesaj tarihi:
Pekiii SL betayı indirip oynayanlar ilerde release oldugunda opyun CD parası vermelerine gerek olmıcak mı? sadece accountlarını update edecekler ve SLye devam edecekler herhalde değilmi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Mesaj tarihi:
3 dakkaya kadar başlıyor DW bakalım sanaha kadar indirebilcek mi?
Bu arada 13kb/sec ile indirse sabit
13x60x60=46.8MB eder 1 satte eee 1GB için 2 gün gerekir be yav.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Mesaj tarihi:
1 GBlık doyayı çalıştırınca önce fileplanete gidip bit code alıyor ve AO accountunu o codla upgrade ediyorsun daha sonra hali hazırda açık duran sayfadan oyunu kuruyorsun yabi dosya ne yazıki tek 1gb halinde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
  • Yeni Oluştur...