Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Valla LCD monitör alasım geldi şöyle TFT'sinden. LCD'si olupda sorun yaşayan varmı oyunlarda felan ? İllada LCD çıkışı olan ekran kartı lazm bi de galiba. Valla koydum kafaya alacam ama başkalarınında görüşlerini bi duymak istedim eheh.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 VGA'da kullanabilirsin..[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Evet. Philips düşünüorum 17 inch. DVI-I (analog/digital) ve D-SUB (analog) olanları var ondan bi tane alırım alırsam. Analog olmak zorunda üstünde çünkü şu anki ekran kartımda digital çıkış yok hehee.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 LCD'ler gözleri bozmadığı için çok okuyan ve PC başında çok vakit geçiren insanlara tavsiyedir. ama deli gibi oyun oynuyosan LCD'den, CRT'de aldığın performansı alamazsın. Yani CRT'nin renkleri daha dolgundur ve çok daha tatmin edicidir. Buna karşılık LCD'de oyun oynamaya kalktığında aynı zevki alamadığını görürsün. Bence buna göre bir düşün. Yani oyun oynayacaksan LCD'ye geçme derim ben. Ama bilgisayarı program yazmak ya da surf yapmak, ne biliyim bilimum text-based şeyler için kullanıyorsan gözlerinin sağlığı için acilen LCD'ye geç. LCD monitörlerin yanında VGA çıkışına uygun kablo geliyor merak etme. [Bu mesaj riglous tarafından 31 August 2003 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 kesinlikle sony al, sony veya samsung bu 2 si kadar kaliteli lcd ureten yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 İkiside olucak haliyle :D O zaman double monitör olayına gireriz bizde :D Ya lcd ve şu anki monitör'ü aynı anda yada 19'' bir CRT alıcam o zaman. LCD lerin oyunlarda kötü olduğunu duymuştum bi yerden daha.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 ya illa lcd diosan sana samsung 17' öneririm..model veririm istersen sonra..ama crt daha iyidir oyunlar için..[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Asus GF 4200'den sonrasında yanılmıyorsam çift çıkış var. Yani Hem CRT'yi bağlayabilirsin hem de aynı anda LCD'yi... Ehe biraz eğlenceli bi durum olur, ikisini birden açtığında falan :). Ama her seferinde kablo değiştirmekten kurtulursun. Ayrıca bence kasma doğrudan LCD al. Bi daha CRT falan gerek yok. İlla ki hiç zevk almazsan oyunlardan, o zaman dönersin CRT'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Yok philips 107p40 alacam. 17 inch ve 1920x1440 çözünürlük açabilio. 19'' alıcaktım çok elektrik harcıo ve benim monitör koyacağım yere sığmaz.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 philips kotu, oyun oynarken felaket bi tane var 17 bembeyaz o cok kotu birsey, birde lcd nin baska kotulugu 1024x768 alirsan 800600 dce acarsan goruntu kotu oluyor yada 1600 luk alirsan 1024 yada 1280 de kotu gozukuyor 800 ve 1600 de duzgun gozukuyor kullanicgain cozunurlukte git bir gor monitoru[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Alacağım monitör CRT. Philips 107p40[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 walla biraz param olsun 19'' samsung crt yada 17'' samsung lcd alacam.hem duvarada asılıo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Evet. LCD'lerin olayı oyunlarda kullanılan teknik ile uyuşmaması. Film izleme olayı apayrı bişi. Aslında bakınca oyun ile film aynı şeymiş gibi gelio ikiside hareket eden görüntüler ama deil :D Hertz yüzünden deil ayrıca. 85 hertz çalışan lcd'lerde var. CRT'lerde 60 hertz çalışanları ile oyun oynanıor. Sorun contrast olayında. Yani siyah ile beyaz arasındaki farklılık oranı. LCD lerde bu oran düşük olduğu için karanlık bir odayı aşırı karanlık ve aydınlık bir yeri aşırı aydınlık görüosunuz. Toms hardware'de unreal tournament oynanan lcd resimleri gördüm hakikaten en iyisi bile sönük kalıo CRT monitörlerden. Tamamen monitörlerin teknoloji farklılıklarından dolayı. Eskiden oyun hiç oynanmıomuş. şimdi gene çekilir nitelikte. Gelecekte daha iyi olacakları kesin tabi. LCD'ler text ve resimlerle çok uğraşanlar için iyi. Oyun ve 3d modelleme ve animasyon için CRT. Abartıp hem LCD hem CRT'de kullanılabilir hehehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 LAYNNNN höylöyt sen hala alamadınmı ekran ? CRT demedimmi ben sana sony nin ? Töbe yarabbi hala arıyor...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Bir nedenden dolayı philips almam gerekiyor :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar