Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sly-One said: AHAHAHA mortis in omuzlar geniştir bayağı biraz kısa benden ama benim kadar kaslı göstermese de hadi okuduğunu anlamıyon yazdığını da mı anlamıosun abicim nedir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 öss bebesi senin çoraplarını annen giydirirken biz wow oynuoduk ne nerd hatunu tavlıcan 3rd generation wow ss lerinle. of bana dicekler var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ABİCİM benim kadar kaslı VİRGÜL göstermese de olacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sly-One said: öss bebesi senin çoraplarını annen giydirirken biz wow oynuoduk ne nerd hatunu tavlıcan 3rd generation wow ss lerinle. of bana dicekler var ya... Senin played time'ın kadar benim afk olmuşlugum var. -tribute to anon Ayrıca 20 yaşındayım ben ya, hala yaş geyikleri test ediliyor üzerimde. Sakal bırakıcam ya, gerçekten. babyface gördünüz, yardıran yardırana anasını. Yeter ya. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 pardon görememişim olmayan virgülü wow sslerine dvm 2 wowcu sevgili olursa ne olur diye topic açasım geldi de sınav fln var açmiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Genelde ayrılıyorlar, çünkü cin erkek hatunu priest yapıyor, böyle bir dram, romance olsun diye. Sonra kız bıkıyor rogue açıcam ben diyor oradan sonra kopuyor o ilişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ya da evleniyorlar antalyaya yerleşiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Benim warlock class liderim hatundu. guilddeki druid healarla sevgililerdi aynı evde kaliolardı. Hollandalı çift. Guildmaster ve raidleader da iskoç bi gençti. Ayrıca main tankıydı guildin. Paso warlock class lideri hatun ile flörtleşme halindelerdi. /kiss dir /lick tir /hugdır. Sonra kız tatile iskoçyaya gitti 1 haftalığına. Yatmışlar adamla. Sonra bunu öğrendi erkek arkadaşı ayrıldılar en son konuştuumda evden taşınma işlemleri yapiolardı. Zaten guild dağıldı bu olaydan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ahahah mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ana fikir:main tanka ana,bacı emanet edilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sly-One said: ABİCİM benim kadar kaslı VİRGÜL göstermese de olacak o. çalış sly gibi eşek olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 buna verecek cevabım bile yok temiz aldım ayarı bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xhunarion said: Ayrıca 20 yaşındayım ben ya, hala yaş geyikleri test ediliyor üzerimde. Sakal bırakıcam ya, gerçekten. babyface gördünüz, yardıran yardırana anasını. Yeter ya. =/ Bu adama sakal donörlüğü yapmam lazım acele, yakında afakanlar basacak, krizlere girecek garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mortis said: paralel emo saç modeli haha. of nasıl bi pozsa. eğlendim gece gece eski fotolara bakıp. Demeden edemiyorum, kesinlikle bir rencide etme amacı yok da, erhan abimizden geliyor. SEN BİR DUMCUSUUUUAUAĞN. (dabıl post için özür dilerim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mortis said: Benim warlock class liderim hatundu. guilddeki druid healarla sevgililerdi aynı evde kaliolardı. Hollandalı çift. Guildmaster ve raidleader da iskoç bi gençti. Ayrıca main tankıydı guildin. Paso warlock class lideri hatun ile flörtleşme halindelerdi. /kiss dir /lick tir /hugdır. Sonra kız tatile iskoçyaya gitti 1 haftalığına. Yatmışlar adamla. Sonra bunu öğrendi erkek arkadaşı ayrıldılar en son konuştuumda evden taşınma işlemleri yapiolardı. Zaten guild dağıldı bu olaydan sonra. hatunu zaten hep main tank kapar. klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sen ne tatlı şeymişsin öyle Xunn. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 topici tam okumamısım mortisin saclar artik kisaymis tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 MADBOY said: Xhunarion said: Ayrıca 20 yaşındayım ben ya, hala yaş geyikleri test ediliyor üzerimde. Sakal bırakıcam ya, gerçekten. babyface gördünüz, yardıran yardırana anasını. Yeter ya. =/ Bu adama sakal donörlüğü yapmam lazım acele, yakında afakanlar basacak, krizlere girecek garibim. cüceden bi tutam aşılayalım suratına, tutar belki. bir tanıdık anlattı en iyi eylülde aşılayınca oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Herkes beni xunn olarak biliyor. Oysa kimsenin bilmediği, çift bir hayatım var. Birinde avaraj genç xunn, diğerinde ise; ..bir galaksinin fatihi. Death Star sağa çekiyor şu son bir aydır. *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:D Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 darth vader başlıgımı ve mp3 playerımın ara kablosunu geri getir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Son kez söylüyorum, o kablo bende değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 peki ya başlık? oha lan biri benim başlığımı alıp getirmese olay çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 çorba dönüşü saat 3 suları: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aa arch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 baş yine one egik ama suratta bir tebbessum,değişiyorsun laraken sen,ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar