oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 fırsatçılar iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oper said: fırsatçılar iş başında. ooo hadi mortis ne cevap vericeksin bakalım buna asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 fake mi diye anlamaya calisiyodum de mortis, sonrada kizi fake olmakla suclayalim ver gazi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 obsesifik said: Sly-One said: obsesifik said: Sly-One said: ESKİ SEWGİLİN DE PEK TİPSİZMİŞ yakışıklı dimedim ki benzio dedim sadece zevksizsin o zaman mümkün.. son sevgilimi görseydin suratına tükürmezdin de bana da başkası bakmıo be napalım :P boşwer bana da kimse bakmıyor, ben de kendi çirkinliğimi internet ortamında böyle başkalarının üstüne giderek örtbas etmeye çalışıyorum. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mADmaXimus said: sana en azindan bakmislar sonrada konusmuslarki sevgilin olmus patide bazi kizlara yanasip konusmuyolarmis >:D< güzel yaklaşım hiç bu yönden düşünmemiştim saol ya içimi rahatlattın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben birine gonderme yaptim senle ilgisi yok dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mortis said: bi de o ilk gün maç seyredilen restoran da yemek yien burjuva metalciler vardı =)off abem evet,maç izlensin ona lafım bi derece yok da,çime oturmayan surekli orda golgede oturan burjuva arkadaslar hepinizi tek tek öperin burdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sly-One said: obsesifik said: Sly-One said: obsesifik said: Sly-One said: ESKİ SEWGİLİN DE PEK TİPSİZMİŞ yakışıklı dimedim ki benzio dedim sadece zevksizsin o zaman mümkün.. son sevgilimi görseydin suratına tükürmezdin de bana da başkası bakmıo be napalım :P boşwer bana da kimse bakmıyor, ben de kendi çirkinliğimi internet ortamında böyle başkalarının üstüne giderek örtbas etmeye çalışıyorum. =( en güzelini yapıosun o zmn.. her topalın bir kör alıcısı bulunur muşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oha ne olmuş öyle çirkinim ben ya susun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 olsun mad ben gene de rahatladım senle ilgisi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 uzun saçlarımı özledim, kız gibiydim maşelleh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben de çok eksikliini çektim saçlarımın unirockta. resmen eğlenemedim o yüzden :L asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 noluyo lan, kızlı erkekli aynı topikte takılıyorsunuz ! bunun hesabı sorulacak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 değil mi, kıçıma kadar uzatacam saçlarımı valla. olmuyor böyle kel. sonra çirkin diyorlar asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 @ obses teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 evet uzun saçlı olunca insanlar saçına bakmaktan suratına dikkat etmio örtebiliosun çirkinliğini. olmadı direk saçlarını öne atıp örtüosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dssda +1 mortis uzun saç candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yani birde sly-one hatırladığım kadarıyla ayıydı. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sly-One said: @ obes teşekkürler. oo obez dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 erkekte uzun saça hayır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kısa saç candır. efendi görünüm kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 obsesifik said: erkekte uzun saça hayır :P yoo bazılarına yakışıyo. örneğin bizim burda elf kılıklı bişey var o über dfgdhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 * happpşuuuuuu * allah korusun hem kel hem ayı olmakta vardı, boşver. ben güzel kelim. asdfadsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bi de durmuş var sizin orda efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar