elesso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 KingOfLoss said: Laraken said: herkes laraken pozu vermiş bi ben normalim lan! sağdaki abla unirockda vardı. unirockda sucuk ekmek mi vardı lan! iyi de can'ı niye görmedim o boy ve gömlekle. demek ki unirock olmayabilir. ama olabilir de. mi. unirockta sucuk vardı,2. gün geldi hotdogculara, 5 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sucuk ekmek iiyiydi yalnız diğerlerine gore,gene minimaldi tabi kastım boyut deil.ama sosis ve köfteye nazaran,off unirock off ne cirkin seyler yedirttin bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bi de o ilk gün maç seyredilen restoran da yemek yien burjuva metalciler vardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bakmaz olaydım mayhem eski sevgilime çok benziosun sen yaa :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ooo asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ooo luk bi durum yok yaf benzio sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 içkiye verdin kendini ama iki saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ESKİ SEWGİLİN DE PEK TİPSİZMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ooo asdasd! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 alkol always ya.. yok öle bişi yok kafa karıştırma kafa karıştrma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mortis said: ooo asdasd! oooo asdasd! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 alkol tüm kötülüklerin anası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sly-One said: ESKİ SEWGİLİN DE PEK TİPSİZMİŞ yakışıklı dimedim ki benzio dedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Marl0_on said: alkol tüm kötülüklerin anası. ben de babası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oooo hadi bakalım can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 alkole mi çaktın yani, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oha divine kastınız http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNINV_Sword_25.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 obsesifik said: Sly-One said: ESKİ SEWGİLİN DE PEK TİPSİZMİŞ yakışıklı dimedim ki benzio dedim sadece zevksizsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 güzel kılıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aliyim sana bi tane ondan gökhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sly-One said: obsesifik said: Sly-One said: ESKİ SEWGİLİN DE PEK TİPSİZMİŞ yakışıklı dimedim ki benzio dedim sadece zevksizsin o zaman mümkün.. son sevgilimi görseydin suratına tükürmezdin de bana da başkası bakmıo be napalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sana en azindan bakmislar sonrada konusmuslarki sevgilin olmus patide bazi kizlara yanasip konusmuyolarmis >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oooo asgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 urmesque said: aliyim sana bi tane ondan gökhan alsana ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 obsesifik said: Sly-One said: obsesifik said: Sly-One said: ESKİ SEWGİLİN DE PEK TİPSİZMİŞ yakışıklı dimedim ki benzio dedim sadece zevksizsin o zaman mümkün.. son sevgilimi görseydin suratına tükürmezdin de bana da başkası bakmıo be napalım :P aa öle deme, koy bi foto ona biz karar verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar