Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 fede said: ne alaksı var şeker kız kendiyle ya. sarışın bi kere o bilmiyorum elinde şeker vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi güzel kız işte, gayet de hatırlıyorum daha evvelki fotolarını ben, sen haksızsın baluu ve ben de sana laflar hazırladım. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 axedice said: dory said: Life... .... Has betrayed me once again... Of içim titredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yalnız jokerin bi duruşu vardı ona benzettim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 dory bunalımda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Fly said: yalnız jokerin bi duruşu vardı ona benzettim sdfs hah iki saattir düşünüyorum kime benziyo diye. azını öpiyim. yalnış anlama ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 öle, sevgilisi terk etti. o da kendini wowa verdi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 lan umut sarıkayanın karikatür geldi aklıma öyle deyince sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 utopia said: abi güzel kız işte, gayet de hatırlıyorum daha evvelki fotolarını ben, sen haksızsın baluu ve ben de sana laflar hazırladım. dağılın. sadfsdsad +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yeterin artık şu wowdan gına geldi, bilim adamı olun, mühendis olun, sanatçı olun, sporcu olun bişey olun. wow ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 iki saattir neyin tartışması yapılıyor burda? güzellik göreceli bi kavram değil mi? boşu boşuna suyu tokatlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi tokatlamayın derken? nabtın abi sen? ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ardeth said: yeterin artık şu wowdan gına geldi, bilim adamı olun, mühendis olun, sanatçı olun, sporcu olun bişey olun. wow ne lan. bunlar anca garip gurup başlıklar açıp içine de "DOTAYA +1" demesini bilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ardeth said: yeterin artık şu wowdan gına geldi, bilim adamı olun, mühendis olun, sanatçı olun, sporcu olun bişey olun. wow ne lan. GRUULA GIRDIM TE DÖRT TOPLADIM YAŞASIN ^^ dedikten bir gün sonra oyunu oynama isteğim kalmadı, sahiden ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Baluu said: Benim daha evvelden gördüğüm dory bu dory değil, evrim geçirmediyse, dory her zaman yaptığı gibi gene önüne gelen bir kızın fotosunu koymus, sizi yiyor. evet abi dorynin baska fotosu vardi onceki sayfalarda bu fotodaki kizla direk farkli kisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 fede said: abi tokatlamayın derken? nabtın abi sen? ahahahahah için fesat fatih seninde ben nabiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bulun getirin o resmi de buraya alt alta koyun görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 belki koyulmasını istemez. yapmayın bence gece gece azar filan yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 döver valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 buldum ama privacy hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ardeth said: yeterin artık şu wowdan gına geldi, bilim adamı olun, mühendis olun, sanatçı olun, sporcu olun bişey olun. wow ne lan. oh ulan biri tercüman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 inanca hakaret var burda. offf lan bunun da ne kadar boku çıkmış. kötü oldum birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 forumun şu kadar aylık üyesiyim, dory yi kedi sanıyordum koyduğu fotolardan ötürü. şimdi öğrenmiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 AHHAFHGJFSGFDSFIKHFŞO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ferrero said: Ardeth said: yeterin artık şu wowdan gına geldi, bilim adamı olun, mühendis olun, sanatçı olun, sporcu olun bişey olun. wow ne lan. oh ulan biri tercüman oldu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar