screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bi yard 0,9144 metre oluyor :D da sahada cizgiler var mı hala yaf silinmis olmalılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Serhat lan, her platformda göze batıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 biz ok atarken vardı biz ordan kendi kafamıza göre hesap yapıyoduk. tabi en son turnuvadan önce attık o da 3 hafta önceydi. Bunu da deyince ben turnuvadan beri antremana gitmiyorum onu hatırladım ne kadar laubaliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben en son gittiğimden beri gitmiyorum, dusun artık ben ne kadar laubaliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 iyi de ben okulun takımındayım hoş gerçi takımda 2 kişi var ikisi de temel bilimci o takımdan adam olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 http://www.snurfy.com/images/leogparody/lego-parody-5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 adamın fotoğrafı koyması ile ban yemesi bir oldu vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Cons said: kessek 3 aile 1 ay doyar peki 1 aile 3 ay doyar mi ? sdfsdf beynimi yedim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bozulurum ya ozmna 3 ay et(et derken yag falan ..) mi saklanırmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hic o bakima dusunmemistim. evet. bozulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yalnız screwy 3 aileyi bir ay doyurursa orantı yapıyorum gris bir ailenin en küçük çocuğunu 1 öğün doyurmaz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Resimleri dolaşırken gördüm bunu sevdim koydum. Taksimde bir akşamdan fotoğraf soldan kadraja girmeye çalışan arkadaşı çıkardım heh (yeni bir resim değil çekeli bi iki ay oldu cüce de vardı orda aslında beraber resmimizi bulsaydım koyacaktım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben cektim muhtemeln bu fotorafı o acıda ben vardım sanırım. yanı beraber fotorafımız sayılabılır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yannız resim demiş ardeth fotoğraf değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 şimdi bi tane gördüm ama güzel değil sdf diğer iki tanesinde de cüce ve sina'nın kolu olmuş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sly-One said: yannız resim demiş ardeth fotoğraf değil çünkü o fotoğraflar resimler klasöründeydi ve ben resimlere bakıyordum yazının geri kalanının okursan fotoğrafa geçtiğimi göreceksin heh failını da al git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sly-One said: yannız resim demiş ardeth fotoğraf değil iyi demişsinde ben cizdim onu fotoraf değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 cuce lan fotodan anlayabildiğim kadarıyla sen yarı kösesin, sadece bıyık, cücük ve çene altında sakal izleri var. kirli sakallı bir fotonu koymadığın sürece köse olarak kalacaksın gözümde, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hahah cüceye köse mi diyosun sakallarıyla boğar o adam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 cucenin her yeri sakal lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ardeth said: Sly-One said: yannız resim demiş ardeth fotoğraf değil çünkü o fotoğraflar resimler klasöründeydi ve ben resimlere bakıyordum yazının geri kalanının okursan fotoğrafa geçtiğimi göreceksin heh failını da al git diyosun da Ardeth said: ...yeni bir resim değil çekeli bi iki ay oldu cüce de vardı orda aslında beraber resmimizi bulsaydım koyacaktım demişsin. klasörle ne alakası var. fail-i iyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kingpin said: cuce lan fotodan anlayabildiğim kadarıyla sen yarı kösesin, sadece bıyık, cücük ve çene altında sakal izleri var. kirli sakallı bir fotonu koymadığın sürece köse olarak kalacaksın gözümde, lol. traş olmayı biliyorum anam. biliyorum cunki kesicek sakalım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sly-One said: fail-i iyade. fail-ün fünun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Cuce said: traş olmayı biliyorum anam. biliyorum cunki kesicek sakalım var. off züğürt tesellisine gel. öyle sakalım çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi. yarım yamalak. sduhfdsgfgfds. YARI KÖSE SENİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 cüce çok iyi bir insandır ama sakalının 6 leşi var söyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar