malik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 mat dudak rengi = success Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 edit güzel olmuş ama sağ gözünün üst kısmındaki karanlık hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yavrucum o makyajdan deiştirmiim dedim yüzde detay oynaması yapmadım çnkü sdece renk ışık editi var ama saolasın:) mat ruj a gelen yoruma +rep ahahah tam foto kritik deki yorumlar gbi oldu heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 N-c said: c'est la meme chose a + rep verdim.. harbi kuvvetli espri olmuş. herneyse buyrun yenisi dasaa nasıl da yakaladı tüh:D pardon bağyan.. tanışak mı? *bıyık burma efekti* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aquila said: MEME varmis dediler, geldim. AHAAHAH başından beri okuyorum, böylesini görmedim ZUAHDASFKLFŞGAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aquila said: bu konuda yeterli MEME yok, ben gidiyorum. AHAHAHAFLGİASGSG. lacivert ekran verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bi de ces't la meme chose'daki espiriyi anlamadım ben :( bu dişi meme şeysidir!. dsf. dg ndf of anlamadım sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 même fransızca aynı demek. "aynı şey" yani. göndermeli kinayeli bi espri. yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Qu'est ce que c'est? c'est la meme chose.. u yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 of çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 absolument. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 basic fransızcamızla artislik yapmayalım, madara olmayalım elaleme dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 vıiy derim o zaman evet demekmiş fransızcada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 madara et beni. parçala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 evilmaddox said: dasaa nasıl da yakaladı tüh:D pardon bağyan.. tanışak mı? *bıyık burma efekti* yow yow yow! easy fella! önce ben geldim bi kere! lanet olsun adamım! al şu çeyrekliği de o kabarık saçların ile 80lere arcade oynamaya geri dön. tamam mı dostum? boombox'ını da almayı unutma.. damn nigga! ehem.. hey, how you doin? http://www.youtube.com/watch?v=R5iZPTQ9hoU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ahahhhah joey. favorim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aah dassaa +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yaw şaşılık şehlalık mı var anlamıyorum? kime bakarak diyorum "how you doin?" kimler ağıma düşüyor? yarabbi feryadımı artık duysan diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 serbest çağrışım olacak ama "how you doin" parodilerinde bud weiser reklamlarını tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ahaha thumbnailde budweiser 2 gibi bişey var ona bakın bundan sonra. off sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 KESKÖVUDİĞTJÖNÖKOMPĞRONDPAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dasaaa said: peru anti-riot timinde görev yaparkene.. ştormp trupır diyorlar bu koruyucu giysilere.. nedense? Oha lan bas bas bağırıyorlar SITARŞİP TURUĞPIIIRZ! diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dasaaa said: yaw şaşılık şehlalık mı var anlamıyorum? kime bakarak diyorum "how you doin?" kimler ağıma düşüyor? yarabbi feryadımı artık duysan diyorum! doin' fine.. BAĞA MI DİDİN?!! BAĞA?!! hayırdır inşallah yahu nooldu ki dasaa? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mini trivia : Firefly dizisinde allience askerlerinin giydiği üniformaların starship troopers filminin setinden araklandığını biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 MEME nedir ne değildir bilmeden konuşuyorsunuz cık cık (herkes ayrı bi telden espri yapıyo ben şükrünün kuyruğuna takıldım valla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar