Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 geyik de yapılmıo garbage da ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 semih tipinle ilgili msn den yazıyorum, oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 2 gündür adam gibi uyuyamamışım. saç baş dağılmış tip kaymış. yarında okul erken... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 hacı buluşmada da öleydin bu resimde de ölesin. sanki hayattan soğumuş bi ifade var yüzünde. çözemedim : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yok daha çok şükür soğumadık hayattan:). mayışmışım iyicene fotoda. normal halim böyle değil yaw benim. yoksa öylemi hakkaten :S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Lexius said: ANNECİM!! :D @N-c: Eğer o hakkaten sen isen(zira tanımıyorum şahsen kusura bakma:D), o kahküllerle bilek metalci bakışı olmaz. Çok zor. Bi de saçları açıp dene belki tutar diycem ama rengi de tutmuyo ki hiç. Kittie nin vokali miydi bi abla vardı ona benzettim ben en metalci olarak. O diil de, Kıbrıs ta kar yağdı ben ne diyorum ya. Küresel ısınma ebemizi olimpiyatlara hazırlık için kullanıyo yok MEME yok koala falan.. biri meme fotosu koysun da içimiz açılsın be. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 said: Eğer o hakkaten sen isen(zira tanımıyorum şahsen kusura bakma:D) çevirisi şudur; tanımıyorum ama tanışmak isterim! swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 N-c yi çok sempatik buluyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 n-c fan club kurun X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 neciler diye de isim koyulursa tam olur.. +o da neciymiş.. -neciymiş neciymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 SADKFASDKFAKSDFKASDFPSADFKASDFKLŞSADFSADŞLGJASDŞLKFJASDLFJASDLFAJDSLFK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 malik said: ardeth ,bu arada abi seni ben bir şeye benzettim evet , kurtlar vadisindeki büyük iskender'e benziyorsun abi , rüyama bile girebilirsin o derece ahah. resmi var mı o adamın merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aquila said: MEME varmis dediler, geldim. Ahahahaha al şükrü seni mi kırcaz MEME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 (f)lexiiiii ahaha süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Boobs or STFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mortis said: bu da ben işte. abi mükemmell bir hayvan bu ya http://www.youtube.com/watch?v=4kTkOgHO4pA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 peru anti-riot timinde görev yaparkene.. ştormp trupır diyorlar bu koruyucu giysilere.. nedense? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 abi hayvan harbiden tembel iki kol attı yoruldu uyudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 puahaha cok tatli lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 @ardeth : dayı bakış ve yüz yapın benziyormuş ya sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 tüh be bütün eğlenceyi kaçırmışım. ama fotoğraflar için tüm söyleyebileceğim, c'est la meme chose. (anne ben fransızca espri yaptım bugün patide) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ahahha selin. anladım mı? hayır. ama olsun sçs ^^ okuldayken çok şey kaçırıyorum, bu yüzden büyümeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 c'est la meme chose a + rep verdim.. harbi kuvvetli espri olmuş. herneyse buyrun yenisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 işte bu çok iyi.gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 tşk ederim fotoğrafın sdece editleri benden çıkma ama sevdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar