Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bende koyayım dedim resimlerimi ve koydum sonunda.resimlerin üstüne tıklıyoruz ana! birden büyükleri açılıyor ve şaşırıyoruz =/

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 00:00 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir]

Mesaj tarihi:
lan nesi kopardı. yazık deil mi çocukceiz le dalga geçmişsiniz. hayır ben helal olsun diyorum. şimdiki gençlik böyle. ha bizim zamanımızda nasıldı biz o yaşlarda çıkıp top oynardık, birdirbir falan fistan (bkz. ^fistan fun clu"p" la hiçbir alakamız yoktur^) :d. şimdikiler bunlkarı kaçırıyolar tabi ama arkadaş en azından oturup gta vice city oynayıp "amuga goyim aga bunu şifresi neydi" demiyo. ( ya da diyo da artı böyle sosyal internet ortamlarına takılıp bilgi de ediniyo) şu andaki bilgilendirme olayı olsaydı zamanında. hackerlıktan tut da programcılığa herşeye başlangıcından başlar süper bişi olurduk...
Mesaj tarihi:

yanımdakı arkadaş slayer77 pati sayesınde tanıstık kardeş olduk eyw pati :) ve logostayız ivy gelmişti izmire ogun cekındık bu resımlerı

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:24 tarihinde, Hardter tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
[spo id=2655451] http://img118.imageshack.us/img118/1254/231104okulresim746sl.jpg[/spo]

ayıb isteyen linkten baksın :)

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 00:24 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:

gecenin bi yarısı bi kaç poz çalışma ile dandirikten webcamim ile çektiğim bi fotom. maruz görün artıkın =)

sonunda be =)

[ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 03:15 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...