Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ALLAH BELANI VERSİN GİDİYORUM BEN =(

Edit: Yiyorsa göbek kılı lan, o değil de bu gidişe cyb0rz da yapacağız özel mesajdan dsfsd. Adam kalörifere uzatmış birde ya, agali stilinden :/
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

şöyle bişey de var eheh çok güzel bi gündü..
abi o dart veydır kaskının bağlarından sağda olanı dandik yapmışlar bendekide koptu bir arkadaşımda vardı onunkide koptu bunuda görünce yuh artık diyorum
Mesaj tarihi:
Eskişehirde eksdays, ama geçenlerde bizde kaldı yine salı akşamına kadar, 4. kalışı falan oldu. Çok eğlenceli vakitler geçiriyoruz. *nihohihüh*
Mesaj tarihi:
3 tane misket alıyoruz bakkaldan, zaten birleşip soul booster oluyorlar, bastonun ucuna takıyorum tamamlanıyor. Geçen refresher çıktı, sağolsun 2 tane Cebrail birden summonladı arkadaşımız.

Edit: Ahaha axedice gg.
Mesaj tarihi:
Eheh evet, mandadan Fenris.

Edit: Lütfen MADBOY diye hitap etmeyin yahu, DELİOĞLAN bile daha iyi oluyor, 13 yaşında patiye üye olan bir çocuğun bu nikneymi alması muhtemel, "çok kuulum agali deliyim ortamlara akarım" misali. Neyse 13532. defa söylemiş oldum bunu patide, baydı artık.
Mesaj tarihi:
Esra'daydı sanırım, Tim abi kulun kölen olayım koyma o resmi, topiğin içine zaten 2006 yazındaki buluşmasındaki "çarpıldığım" resimi koymakla etmemiz yetmiyormuş gibi onuda koyma valla =(
Mesaj tarihi:
Yeni profil alırım da, şimdi millet orada burada postlarımı görünce kim lan bu herif diyecekler, zaten tanıyanların yarısının anlaması bayağı uzun sürer. ZEGNA DUY SESİMİ!

Edit : O değil de yarım saattir emesen penceremiz açık, niye buradan muhabbet ediyoruz dsfsd.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...