Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 okudum hepsini ortada bişi yok uzatmayın yanlış anlamışsınız birbirinizi. daha uzatıcam diyorsanız özel mesaj ile halledin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 @ calimero +1 ya bana kalırsa dalga geçilmek için söylenmiş bir laf değil ama isteyen istediği yere çeker we haklı duruma sokar kendini ki resimdeki arkadaşlarda böyle yapmış. bence buradaki sözlerden "dişlerin sarı ?" yada "çinlimisin?" sözlerinde büyültülcek bişi yok. sonuçta anlayış içinde karşılamak lazım herşeyi. bir anlık gazla birbirimizi kırmamak lazım. size söylenen o sözleri kıvrak bir espiri ile karşı çevirebilirdiniz :=) uzatıp birbiriniz kırmanın hiç bir anlamı yok. hele bu olay nette yaşanıosa. amann bırakın zevkinize mutluluğunuza bakın. bu olay magazin programlarına dönmüş resmen. öpüşün barışın bence kimse kimseyi kırıcı laf olarak söylememiştir o sözleri. yakışıklıyım, zenginim, karizmayım, her bı mokum ben :P ama buraya resmimi koysam nolacak koymasam nolacak hehe PS: tartışan arkadaşlara bir önerim war, pc monitörünü kapatın herşey normale döner ^^ stfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kavga çıkmış burda höh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 böyle olaylar zaten patide paso oluyor yapmayın ya.. yapacaksanız arkadaşların dediği gibi ö.m yle yapın ya harbiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Tmm hadi uzatmayalım bitti çoktan, üzerine hala mesajlar geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 şşş dynun! öle bana sus mus kes bilmem ne deme. bak darmadağın ederim yakarım ederim biçerim. bi tartışma olsada laf soksak iki. vardı böle bi topic nereyekayboldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 :'( Pardon abi bilemedim. Öpiyim abi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 malik artistmisin lan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 gralını tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 @demorah,dynun birbirinize çok yakışıyosunuz allah mutluluğunuzu bozmasın;) hmm bide forum ortamı biraz askerlik ortamı gibi sanırım. ingilterede masterını yapan adamda fikir yazabilir Cem yılmazın dediği gibi kan grubunu sorunca ben biliyorum kırmızı diye cevap veren adamda yazabilir. her yorum aynı değeri verip, önemseyip canınızı sıkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben size akşam bu güzel tartışmanın üzerine güzel error resimleri yollayayım bundan 3-4 sayfa geride resimler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 en efendiyim [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 17:38 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Noir désire'ın klibinde bi tane fransız bayan vardı ona cok benziyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 daha da efendiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 harbi çok efendisin. maşallah asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 vay cansu üstteki foto çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ne var ne yok giyilmiş herhalde. Birde burnumuzdan pek hoşlanmıyoruz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hmm evet buda beybin gibi burnunu saklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ııh saklamam len ben burun murun dur öyle foto da koyarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 o kadar giysiyle nasıl rahat edilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kendisi 2 parça öyle göründüüne bakmayın üstte elbise içinde de bady var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 al sana burun=) [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 17:52 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 rahat yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 //resim gitmiş [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 17:53 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 uahua biz gördük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar