ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bende sordum ama kimse cvplamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: yani fırçalarsan beyaz yok fırçalamazsan sarı gibi bi durum yok var. gg: good game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bak ya istediği bölümü kesmiş almış. sadece onu demedim ki ben cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: iyide sarılık diş fırçalamamayla alakalı bişey değildir. alakalı olabilir. said: kalıtımsaldır. dedesi fırçalamamış o zmn.olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya neden kimse son bölümü kesip almıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 HAHAAHAHAAAAAA jedi cok komik ve espürrüteilssin sanane adamın kız arkadasının dislerinden olm hastamısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: tamam fırçalamazsan sararıyor ama fırçalayınca beyazlamıyor fırçalamayıpda sararan dişi 2-3 gün fırçalarsan beyazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Cidden neden kız arkadaşına laf attınız adamın ben onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sigara içersen sararıyor. fırçala fırçalama farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya bi gidin anaa=) ayrıcada gayet hoş dişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bilmem.albume resim koyulduguna göre insanlaın yorumuna sunulmus olmuyor mu? arka sayfalarda koyulan resimlere karşıdaki incinecek mi ya da kırılacak mı diye düşünmeden acımasız yorumlar gülüşler gelmiş.neden kimse onlara bişey dememiş neden gülüyorsunuz diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: sigara içersen sararıyor. fırçala fırçalama farketmez burnumla içiyorum ben o zaman sigarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yooo bence yorum yapılsın diye değil, insanlar tanısın diye (ki ben koymuyorum, koyanların da tercihlerine saygı duyuyorum) ama kendi resmine değil kız arkadaşının resmine yorum yaparsan işte bu yanlış olur. Çünkü kızarkadaşı da sanırım patiden. Kız gelir bunları okur sonra a adama trip yapa(bili)r. Yanlış şeyler tasvip etmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 izin almışta koymuştur heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 "izin almışta koymuştur heralde?" (biliyorum üstteki yazıdan alıntı yapılmıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yahu koymussa senin yorumların icin koymamıs dimi:) Ayrıca bu biraz ayıp kacıyo yani mandal varmı sende mandal mandal lazım bayaa [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 17:52 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bundan 3 önceki mesajımdan gerekli cevabı alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ya onu bunu bırakın da yine akıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hee pardon kardesim ben bundan onceki 4 mesajına baktım karısıklık oldu kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 seviyenden saymayı bilemediğini tahmin etmeliydim. 0kok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 burası neresi ya herkesin bir pozu var bu boğa ile =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Tahminen kadıköy'ün meşşur boğası =) Zafallım hergün birileri binio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ehehe evet ya benimde ilgimi çekti herkez boğa üstünde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 WoW a yeniden başlıyorum ayrıca pls, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Atkı acaip uymuş yalnız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar