Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Taktınız peruk peruk diye yok kardeşim peruk meruk :) baştan sonra bak işte resimlerimin geneli burda peruk dedikleride eğitim bölümündeydi galiba :P Zaten orda benden başka kimse resimini yayınlıyamadı malum öss fotoları şok şeker oldugundan
Mesaj tarihi:
Dogru dogru 13 te var :) Sadece 2 kişi peruk demiomuş zaten baksana herkesin akıllarına kazınmış durumda :) Sayfa numaraları bile akıllarında herkesin :) hahaha
Mesaj tarihi:
Zaten haftaya Redogski geliyor İstanbul'a bütün bu dedikoduları çıkaran kişiye saçlarımı göstericem bu tartışmada son bulucak siz merak etmeyin :)
Mesaj tarihi:
tövbe estafurullah ya bir gidin kardeşim ne perugu ne diyorsunuz! kızım bütün resimlere bak öyle karar ver allah allah gece gece insanı peruk bunalıma sokmayın :)
Mesaj tarihi:
oldu herkese tek tek saçımın peruk olmadıgını kanıtlayacam ehaeua

ben kızları o saçımla tavlıyorum siz ne diyorsunuz peruk falan diyerek karizmasını düşürüyorlar saçın :P aekpfbneanbf

ee beybin sen ne zaman uzamayı düşünüyorsun? süt iç bak iyi gelir ehaeuahe
Mesaj tarihi:
Eldarduil

katılıyorum.. bence de.. hatta kafanıda salla hızlı hızlı hatta oda olmadı balıklama yere atla bişiler yap =)

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 03:37 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...