Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 abi naptın ya =/ kulağımda hissettim resmen @dominic niyetinin kötü olmadığına inanmak istediğim için kapıyorum olayı izninle, nerd demene rağmen.. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 03:28 tarihinde, Lidriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 50bin ayarı espirimi sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 nerd veya geek kötü birşey demek değil, benim sosyomat etiketlerimin arasında en birincisidir. p.s, reklam yapayım, sosyomat geek grubu bana ait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 oha hepimiz clipboardumuzda resim linkleriyle pastelemeyi bekliyomuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 a ayar degil o bakımdı dimi peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sen söyleyene kadar farketmemiştim, editlersen kimse farketmeyebilir !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 kariyerimdeki başarıyı dürüstlügüme borçluyum.edit bana ters plzx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben beğendim espiriyi ahsen, güzel orta gol getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 çok mersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bana ayırdığınız bu temiz sayfa için esas ben teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hepinizi sevgilerle kucaklıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 03:39 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bagımlılık yaptı bu konulara imaj cevap olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 güzel birşey bende çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 saat 4 olmuş. bence uykuya ihtiyacınız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 orcun evladım kız gideli kaç saat olmus yat artık uyu hadi çoocum hadi annem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ezeldayıuykututmuoryaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 benim yerime fizik finaline çalış o zaman..kalıcam yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 soru: fotoğraf eski ancak sakal ve bıyık uanda baki (o zamandan kalma değil, sadece hemen hemen aynı uzunlukta), çok sıkılıyorum, kesmelimiyim, azim edip uzatmalı sonra da "sakalım çıkıyor" edasıyla dolaşmalımıyım. ayrıca dip not, bu yaşta çıkan sakalı ben ne yapayım karar veremedim. 10 sene önce lise de her sabah tıraş olup gelen arkadaşım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 çenedekilerle bıyıkları bırakırsan sanatsal bi hava verir. ama kesince daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: -alatariel- üye [şikayet et] § 17 Ağustos 2007, Cuma - 03:47 [ özel msj ] benim yerime fizik finaline çalış o zaman..kalıcam yoksa.. ya bırak okuyupta napçan lise terk rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ezel ne fizigi ne finali ya fizik 1 mi 2 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 fizik 2=(..abi yaklaşık 2.5 sayfa formül çıktı üstüne dioki bide kadın utanmadan bunları aklınızda tutucaksınız..bittim olum ben.. @isabella:fıstık malesef ilk sene zorunlu dersler fizik matematik filan keşke hep kimya olsa.. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 03:58 tarihinde, -alatariel- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ezel hanım sen kimya okumuyor muydun fizik de mi görülüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar