dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 paticikte voltranı sadece ben oluştururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yoo yaptık biz geçen de sana denk gelmemiş demek ki, tüh, bilsek izin alırdık taneer:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 iyi olur, zira voltran bu çok yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 kurşunsuz atalım içine, çevre dostu. böyle etrafı da zehirlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Selin dominicle asla tartışma, seni kendi seviyesine çekip orda yok eder. Hele bi kendini gerçekleştirsin topumuzu dövcek dur sen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 lidriel, tartışmaya ne kadar meraklısın. hayır işin komik tarafı, ben tarafımdan ki seviye sıkalasını paticik severler, okurları, yazarları bilirler. burada birşey kanıtlamaya çalışmadığımda açık, yapmayın etmeyin, kendinizi akıllı quote'larla aşağlamayın. orjinal olun. sanatçı adamsın sana yakışıyor mu hem? istek üzerine, saat 3 itibariyle birleşik yazılan soru eki "-mu" özerkliğini ilan edip ayrılmıştır, paticik severlere kutlu ve mutlu olsun. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 03:18 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 işte öyle... sonrada demiş ki "ben sizi elimde büyüttüm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: sanatçı adamsın sana yakışıyormu hem sanata bulaşığım ben de ama küçülteyim kendimi bi quote boyu daha. mu ayrı:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 o değilde, voltron cidden neyle çalışıyor ya... acaip merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 mojoyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hayda, bu saatte bir de ayrilikci soru eki "-mi" gerillaları ile uğraş. 1 million dolars! DIIN DIIIN DIIIIIN... [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 03:19 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 çok istemiştim edebiyat okuyayım:(((((((((888888888 edebi eser okuyorum şimcik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Dominic albüm topiğini dağıtmadan son bişi sölicem. Eve mi gelsinler, "internet cafe"ye mi şeklinde derinden soktuğun lafa ne gibi bi cevap bekliyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ahah peki, madem sorularla gidiyoruz bu akşam, "gelirken 2 çay getirsinler" derken siz ne bekliyordunuz miirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Geyik bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bide anamadigim bisi wsar frumda gramer kurallarina uyulcak diye bisi mi war ben bilerek uymuyorum sevmiyorum graeri napcaz bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 grmr kym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ayrıca soru eklerini bitişik yazınca daha güzel oluyor. de ve ki leri ise nası kullanıcağımı hala bilmiyorum =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bone, ama ben ayar verdim orda:( bozmasana:/ ://///////7777(((((8888899 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 seviye:( ayrıca bone, typolarına büyük saygı duyuyorum ben senin; düzgün yazsan garipserim büyük ihtimalle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 [spo] [/spo] ayar böyle verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 cons [spo] [/spo] [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 03:26 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 evet, neymiş yani, beklenen geyik gelmiş ama sen onu biraz fazla ciddiye almışsın. bu konuda benim yapabileceğim birşey yok. ama internet cafe senin için çok ağır bir hakaretse (misal bonec, bone için ağır bir hakaret) cidden üzülürüm. ama -şöyle bir açıdan da bakabiliriz, misal, "tikky" diye klasifiye ettiğimiz insancıklar da, "bakkalı" hakaret olarak kullanıyorlar... düşünüdürücü tabii... incelemek, hatta SENTEZLEMEK lazım. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 03:28 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar