toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 2. resimde teomana benziyorsun. iyi yani sevin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 acayip birine benziyon ama kim çıkartamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 dedim ya teoman die okuman yokmu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 koyyim teomana beni surekli birilerine benzetiyolar zaman zaman teoman'a da sen benzettin helal olsun yani benzemediğim adam kalmadı küçükken ricky martin derlerdi sinir olurdum artislik olsun diye söylemiyorum daha 12-13 yaslarındayım kadının biri yegenini bana ayartmaya calısıyodu kız da bi çirkin off allahım ne günlerdi heh. ricky den tut emre belözoğlu, galatasaraylı futbolcu pinto (ki benim kendimi en cok benzettiğim bu olmustur.) şimdi de teoman. daha vardı da unuttum :p [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 22:06 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arkadaşım kursty erdem ben teomana benzetmedim ya ala ala okumam da mevcut taaam mıı! ya uyuz oluyorum şu taaam mııı lafına ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o bilekteki ney? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bileklik fistan=) saol krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 havlu bileklik davul çalarken işe yarıyor o gün de stüdyodaydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 woow şekilim diyorsun yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ne biçim davul o :((((((([ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 22:31 tarihinde, Zeytin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 2 oturak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tekine ayağını uzatıryorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Tam redall'a göre yapılmış Zeytin senin bateri :) bu arada toggie kime benzedigini buldum bi tane tip vardı programında battaniye kapışı yapıldı biraz kassan aynısınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zeytin davulun başında görseydik seni. ben de biliyorum davul resmini koymasını ama tıngırdatamadıktan sonra bi anlamı yok :) khalad kuşum aydın'dan falan bahsediyosan çok kırıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 heh öyleydi galiba toggie :P teoman'a benzemiyorsun en azından oda bir gelişme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 oahehey o davul ne yahu oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lan kuşum aydın'a benziyceğime ali eren'e benzerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ne kuşum aydını yav o adam çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 recep recep mükemmel bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ben sana Ümit Özat'ı veya Şenol'u şiddetle tavsiye ederim ancak tabi senin kişisel kararın Ali Eren'de çok yakışıklı bir türk jönümüzdür ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben kaşarlı ronaldinho alayım. ne bu sipariş mi veriyoz. valla brad pitt'i tercih ederdim herelde. ama memnunum cok sukur tipimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hakan şükür derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sırtı dönük bi pozdan bu kadar çok insana bezeltildin. duygu ve düşüncelerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar