Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Eloy mekan fena değildi gerçekten. Fenris zaten rahatsız bir arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 @Uto: sen yoktunk i orda nerden biliceksin bomba olduğunu? :) Yaşamak lazım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 BarışaRock... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hocam sefil olmuşsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yazıııık... paticik tek yumruk olup çocukcağıza bir üst baş alalım. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:15 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 @laraken yav sen güncellion güncellion hep aynı ya bi bozukluk olmasın [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:16 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bu arada oha! [ http://farm1.static.flickr.com/166/422428480_a69a161443_b.jpg ] benim sakallarda aynen bu şekil. Aynen böyle çıkıyor. Oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bıyıkta aynı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yoksa seneler önce kaybettiğim kardeşimi rockncoke bulup yetiştirmiş olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yalnız senin sakallar da yeni çıkıyor gibi? diyorum ya aynen öyle seyrek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yeni çıkmıyor, öyle çıkıyor, köseyim ben KÖSE... ühühühühühühü... şaka bir yana bizim aile de öyle craig david sakalı gibi çıkıyor malesef ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sakal mı çıkmış orda görmemişim d: 1 ay sonra falan bi fotoğraf koyarım ben kesmezsem d: gerçi horace varken burda bana söz düşmez heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sevgili arkadaşım, KILLI bir insan değilim, suç mu? 25 yaşından sonra çıkacak sakal hiç çıkmasın daha iyi. hem mesele, sabah traş ol et. kim uğraşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dom hislerime tercüman oldun arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bendede cıkmıyo ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dominic günler önce bakışıp bakışıp görüş alanımdan çıkan beyi andırıyorsun.4 gün sonra yine gördüm, o beni görmedi.çok hazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 kzmayın be tamam :( belki boşnak vardır sizin ailede bizde rus kökeni var ondan olsa gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sakallıyım mutsuzum arkadaşım. :( traş bıçaana verdiğim paralarla kaç dürüm alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 pogodi, ekerim ben izmir'deyim be, hedef aşmış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 benim bi arkadaşımın ailesi boşnak kökenli misal onun da hala çene altında çıkıyor sadece. gerçi o da sakalı pek sevmeyen bir insan olarak mutlu sonuçta ama sakal delisi olup da sakalı çıkmayan arkadaşlara sabır diliyorum öyle durumdaki çoğu insanın psikolojisi bozuluyor çünkü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dynun senden korkuyorum.yatmadan nikin bilem korkutuyor.bir de fede var.ondan da.olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yoo bozulmuyo:> cenemde var yeterli o kdr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 değilsindir zaten ya.olsan dişimi kırardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hayatı dürüme endeksli yaşadığınızdan olmasın sakın o problemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar