Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

bak ben dedim bunlara kaç kere ateşle oynama diye..

HULKİİİİİ HULKİİ ateşle oynama evladım CERN'i tutuşturacan! HULKİİİ kardeşin Fikri'ye de söyle o da bıraksın elindekini!

hem siz ne taktınız kafanıza! salak gibi yapmayın kendinizi evladım! uzay gemisi mi burası.. alla alla.. çıkart bakayım kafandakini..

HULKİİİİ HULKİİİİİİİİİİİİ

alla belanı vermesin senin! terliklerim nerede benim?

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:00 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

lam allaha şirk koşuyonuz hala yaahu! napacanız siz trotonla, nörtornla arkadaşım! size ne! allah yaratmış işte.. git yaşa, ibadet et sen..

bunlar kapamışlar kendilerini yerin altına bi 27km tünel açmışlar.. ki ayrı müsrüflük! Müsrüüüfsünüz! ulan 7.4 neyinize yetmedi lam.. bi proton çarpacak bi de cin çarpacak bak..

günah çocuum günah.. tööbe tööbe yarabbi
Sosyal ağlarda paylaş

ay çok heycanlandım ben de elektromanyetik bir denklemle bir evren yaratmıştım kendim

E = E0*[(B+sqrt(C*B)*cos((pi/2)*sin(A)+(pi/8))^2+C)*(1-sin(F)^2*cos(A)^2)]

sallama değil bu arada bu denklem, belirli fazlarda evrenin merkezinden dönen dipol niteliğinde iki tane büyü kristali
(Dipol 1= Be^(i&1)e^(-iwt)
Dipol 2= Ce^(i&2)e^(-iwt) )
yüzünden oluşan enerji akışını gösteriyor :p A ve B başlangıç koşullarından bulunuyor sdf :p

tabi o amcanın dediği benim aklımın basmayacağı bambaşka bişeydir ama neyse :D

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:31 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...