dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 o protonların başında babaları olsa çarpışırlar mıydı bu kadar? anasız babasız bu kadar oluyor işte.. hiç ahlak kalmadı bu devirde hiç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 nasıl cevirmişler konuyu hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ahlaksızlık bu! Ahlaksızlık? THIS IS CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sina tamam yokedicen hepimizi o ne makine öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bak ben dedim bunlara kaç kere ateşle oynama diye.. HULKİİİİİ HULKİİ ateşle oynama evladım CERN'i tutuşturacan! HULKİİİ kardeşin Fikri'ye de söyle o da bıraksın elindekini! hem siz ne taktınız kafanıza! salak gibi yapmayın kendinizi evladım! uzay gemisi mi burası.. alla alla.. çıkart bakayım kafandakini.. HULKİİİİ HULKİİİİİİİİİİİİ alla belanı vermesin senin! terliklerim nerede benim? [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:00 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Sina, hayallerini yıkmak istemiyorum ama o cern değil, dayı bildiğin kaynak yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ben stajda lehim yapmasını öğrendim, çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 o dayı şu fotoğrafta gördüğün dairede yer altında bulunan 27kimlik partikül ivmelendiricilerine kaynak yapıyor ama o amca muhtemelen benim 100 katım falan fizik biliyodur, o amca öyle bi amca be. [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Bir kere yuvarlak bir şeye kaynak yapıyor, racona ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sıraya kaynak yapmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 lam allaha şirk koşuyonuz hala yaahu! napacanız siz trotonla, nörtornla arkadaşım! size ne! allah yaratmış işte.. git yaşa, ibadet et sen.. bunlar kapamışlar kendilerini yerin altına bi 27km tünel açmışlar.. ki ayrı müsrüflük! Müsrüüüfsünüz! ulan 7.4 neyinize yetmedi lam.. bi proton çarpacak bi de cin çarpacak bak.. günah çocuum günah.. tööbe tööbe yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Sina sen bi beni ziyarete gel seni MIT Fizik'te phd yapan arkadaslarla tanistirayim. Cunku ben istemiyorum artik onlari. Gecen gun yemekte dunya'yi neresinden kesersek en efficient olur gibi seyler tartisiyorlardi, yemek yiyoruz ya o sirada. Birinin hocasi "universe"u bulmus zaten. Adam evreni bulmus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 NİYE KESİYOLAR DÜNYAYI YA NESİ EFFICENT OLCAK ONUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 amerikalı olm onlar.. dünyayı elegeçirme planları yapıyorlar işte! çaktın mı köfteyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Penth yine Harvard'lı reklam kokan hareketleriyle karşımızda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: Adam evreni bulmus ya. Onu bulmuşlardı önceden, biraz geriden takip ediyor arkadaş galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ay çok heycanlandım ben de elektromanyetik bir denklemle bir evren yaratmıştım kendim E = E0*[(B+sqrt(C*B)*cos((pi/2)*sin(A)+(pi/8))^2+C)*(1-sin(F)^2*cos(A)^2)] sallama değil bu arada bu denklem, belirli fazlarda evrenin merkezinden dönen dipol niteliğinde iki tane büyü kristali (Dipol 1= Be^(i&1)e^(-iwt) Dipol 2= Ce^(i&2)e^(-iwt) ) yüzünden oluşan enerji akışını gösteriyor :p A ve B başlangıç koşullarından bulunuyor sdf :p tabi o amcanın dediği benim aklımın basmayacağı bambaşka bişeydir ama neyse :D[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:31 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ben de geçen bir makarna yaptım, parmaklarını yersin valla o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben de yaptıydım yeşil çaylı makarna. güzel olmuştu tavsiye ederim. neyse ben çıkayım harbiden çok dalga geçtim :p albümü de batırdım kusura bakmayın :p (hepsi dory'nin suçu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 backpackinde shrink halde einstein tasiyosun, cift tiklayip uzerimize salinca da dorynin sucu, yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 abi universeyi bulmussa ne war bizim cmu da okuyan arkadas dunyayi kodluyodu en son chair is object is wood is inanimate felan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 oha einstein'i nasıl shrink yaptınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 heyecanlı gencler gördüm topicte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yannız o ne havaalanıymış be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 dominic polata benziyo arkadaş hala arkasındayım fikrimin , bkz: sayfa 255deki out of focus fotografı. Ayrıca birine daha benziyo bu nip/tuckdaki bi çoçuk varya beyaz tenli genç onada benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar