Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Yok yok, bakışımı değiştireceğim. Sorunun kaynağı bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 BarışaRock 2 kişilik çadıra 8 kişi girmeyi denedik. Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Hayir gelmez artik. Cadirdan tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ahahah gecenin sonunda 2 arkadaş kalalım dedik kavga çıktı dışarıdakiler kalmak istedi. Sonra kilitlediler dışarıdan çadırı ve poşetle sardılar. Hava bitti içerideki. İçeride çakmak buldum çadırı yaktım ölüyoduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 9-10 kişi olarak çıktınız mı sabaha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 iyi de hangisi sensin onu de bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yok herkes çok temkinliydi o konuda. Ben o gülen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: İçeride çakmak buldum çadırı yaktım ölüyoduk... patlayıp havaya ucmanız gerekırdı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bi grup insan delirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Anti, gerçekleri saklama, biz o ikinci fotoğrafın orijinalini istiyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Spidee sen istedin bunu :) Kıllı Göbek. Aslında deneysel bir fotoğraf çalışması diye sergiye koyabiliriz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Çok sanatsal bir fotoğraf, göbek orada "zincirleri kırma", "başkaldırma"yı temsil ediyor kanaatimce. "A masterpiece." =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 güneşin göbee mi o? "Her genç kız görüp ilham almalı" -Hıncal Uluç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Gobek yok ki orda. Gobek denmemeli ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Sen Griswold'ü görmelisin önce, o zaman bu adama şişman bile diyebilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Göbeğin eksikliği gezegenimizdeki açlık ve sefilliği temsil ederken, hayret bırakacak bir zıtlıkta orada bulunan kıllar hala içimizden bir parçanın saf kalabildiğini bize anımsatır gibi. Masadaki gazete ve sigara günlük zincirlerimizin bizi hayata bağladığını temsil ederken, surattaki abes ifade de incelenenin fotoğraf mı yoksa biz mi olduğunu artık anlaşılmaz kılıyor adeta. İnanılmaz... Tek kelimeyle... Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Gunes, gobegimi ceker koyarim buraya, olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Siyah Seri Aslında görsel sanatlara da koyulabilirdi ama fotoğrafçı ben olmadığım için buraya koyayım.hop. [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] Fotoğrafları çeken arkadaşın galerisi: http://yigitaltay.deviantart.com/gallery/ [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 02:42 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 dostum zenci bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 @anti:abi cem uzana benziyorsun özür dilerim=)ahe. @pogo:yalancısın sen yalancı.ne olursun gitme dur.. şarkısını hediye ettim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 uzun saç iyi filan değil, hatta 2 sene uzun saçlı dolaşan aklımı seveyim. saygılarımla. Dr. Reno Pari Salatalık Kremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 AMAN TANRIIIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar