Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ahenkle değil bebek jefferson airplane'le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Soldaki zat benim. Birkaç not düşmek lazım ; Gay değilim. Duman dinliyordu arkadaş biz de eşlik ediyorduk. Ben baya bi kaptırmışım böyle. Ayrıca bu fotoğraf iki sene öncesinin. O zamanlar çok beybifeysdim. O yüzden bu resmi koydum. Neyse lan bebeyim var mı , eralp sensin dünyadaki tüm bebeler de sana girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ahah karakedi beni andı demekki. Edit vakti de geçmiş :/ Neyse blackrose'a selam :) Ayrıca kedinin olduğu bowling buluşmasından resimleri olan varsa koysun bari hehe. Konuyu değiştiriyim hemen. Hani diyodum ya avrupada beni hintli sandılar diye. İşte bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hakkaten hintli yalnız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 harbı, hintli fabrika ayarıan dönmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 albumu her açtığımda karşıma çıkan Antimodes un kime benzedğni sonunda buldum [spo] [/spo] gülüşü,çene ve kaş yapısı aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: axedice üye [şikayet et] § 13 Temmuz 2007, Cuma - 14:12 [ özel msj ] Ayrıca kedinin olduğu bowling buluşmasından resimleri olan varsa koysun bari hehe. benim hatırladığım bowling buluşması mı o acep? hani kedi geç kalmıştı... mercana gidilmişti? bir de axedice, saçların o zamanlar uzun muydu? ben mi yanlış hatırlıyorum? =) [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 14:39 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] not: evet evet, doğru hatırlıyormuşum :) [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 14:41 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 devrim, resmine yorum bekleme. bu albümde prim yapabilmek için bayan olmalısın ya da boyun kısa olmalı ya da yanakların tombik. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 nymph, yok öyle bir şey :P Benzete benzete Rasıl'a mı benzettiniz yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yoo banada yorum yaptılar, demekki asıl mevzu sakalmış. sakal tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 istisna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Sakal da çıkmıyor ki abi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Öncesi: [spo][/spo] Sonrası: [spo][/spo] [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 15:44 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 değişmemişsin sacros hep x :p [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 15:14 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 x derken, resim gösterilemiyor diyorsan "resmi göster"e tıklamak yeterli? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Otomatik göstereni yok muydu? Edit: Ayrıca ona tıklayınca da gözükmüyor. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 15:19 tarihinde, Antimodes52 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Başka bi yere upload etmeyi deneyeyim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Sağ tıklayıp view image diyince görünüyor resimler. Sacros sende bi üniversiteye büyük şehre gelip evrim geçiren anadolu delikanlısı havası sezdim :P Ayrıca evet mercana falan gittiğimiz buluşmaydı fedaykin estel falan vardı. Hatta arcanele skorda sonunculuğa oynamıştık hehe (biri çıkıcak diycek ki hayır arcane yoktu bendim o falan küfredicem hafızama heheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 istanbuldan kocaeline gittik.. ondandır benim o buluşmayla hatırladığım en garip şey, atlantis bowlingten kovulmamıza ramak kalmışken ayrıldığımız :P Güncelleme: Facebook'a koydum fotoğrafları, sanırım oldu şimdi. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 15:44 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yannız sinanın saçlar uzun bile değil ki orda, siz 2004 senesinin ağustosnuda görecektiniz, böyle omuzlarından dökülüodu eahhahaa. hatırlar belki itünün hazırlık sınavı günü. bu arada evet makinacılar döver. bi de ben daha çok geziyorum axe madrid falan dediin elimin kiri :o ve ve, said: sina : "@selin: kutun dolmuş" tbr brv sina. adsfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: Ardeth üye § 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 09:55 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- zegna tamam köpeğin var artık başka şeylere geç yavaş yavaş ne bileyim ev olur, cep telefonu olur, lap top olur. Hep de köpek üzerinden reklam yapılmaz ki :p sdf. eauhe abi inan resim muhabbeti sadece kopekleri oynatirken bi arkadasima gittigimde filan oluyo yoksa pek cekilmiyorum oyle ondan bundan sonraa hep kopekli olur heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Sina o ne olm öyle? Gözümde bittiğin andır o resmi gördüğüm an. Evrim Teorisi kanıtlandı diye göstericem herkese valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Sina.. bununla iki asırlık dalga malzemesi çıktı bana. Abi saçlar direk ''Çok hollywood filmi izledim, kızlar hep böyle erkeklere veriyor'' saçı. Bilemiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar