Maxen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Arkadaşlar şimdi şöyle ki artık Wow a girdiğimde önceden yaratmış olduğum karakterlerle login olduğumda.. General channeller hatta büyü resimleri bile çıkmadan ekran donuyor.. donuyor derken hareket edebiliyorum ama sadece karakterimin gölgesi görünüyor ve Ironforge gibi iğne atsan yere düşmez yerde bi iğne bile göremiyorum... Ama gelin görün ki yeni karakter yarattığımda çatır çatır oynayabiliyorum.. Bu kadar ilginç bir sorunu bana yaşattıkları için Blizzarda bolca teşekkür(!) mü edeyim .. yoksa sorun bende mi [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 03:37 tarihinde, Maxen tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 if gibi yerdelerde login olunca, once yaratıkların golgesı sonra karakterlerın golgesı gelıyor.Sanırım senın makınanda bu olay bıraz yavas.Makinanı ac bı tuvalete gıt gel belkı bı gelısme olur. Olmassa grafık ayarlarını kısmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Lagtesindir, birazdan da disconnect olursun. Ben de oyle olunca disconnect olmayı bekliyorum daha sonra tekrar girdiğimde geçiyor. Daha ileri çözümler için WDB,WTF,Interface klasörlerini silmeyi dene veya Network card hedeleriyle ilgili bir faq var blizzard'ın kendi sitesinde orayı oku. Hatta bu problemle iligili de çözümler de var aynı yerde, yani buralarda debelendikten sonra bir de orayı oku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 interface klasorunu cut copy ile desktopa at sonra oyuna gir sonra oyundan cik sonra interface klasorunu geri cut copy ile eski yerine at eski configlerinle duzgun oynuyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 x:World of WarcraftWTFAccount[accountname[realmname] klasorune girin ve giremediginiz karaktere ait dosyayı bir yere yedekledikten sonra silin. Tekrar girdiginizde duzelmis olabilir, bu soyledigim klasoru silmeniz, ui ayarları, kanal renk vs gibi ozellestirilmis ayarları sıfırlayacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar