Maxen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ankaradaki Saklıkent Haggard konserinde çektiğiniz resimleri lütfen paylaşınız.. grup eksik gelmesine rağmen performansları süperdi ve görülmeye değer olduğunu düşünüyorum her karesinin..
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ewt arkadaslar gıden varsa koysun cunku bı apeıron arkadasımız sayesınde gıdemedık izmirden gıdıcektık ama :)
Maxen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Hehe Susanne ile öpüşüp konuşup bütün grubun eksiksiz imzasını almış olmama rağmen telefonumun şarjının biteceği tuttu ancak kardeşimin telefonu ile dandirik iki resim çekebildim.. lütfen resim yollayın :)
Maxen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Belki elinde resim olan vardır diye bir kere daha up lıyorum başlığı çok özür dileyerek
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 telefonda var 4-5 tane ama bilgisayara atacak dalgam yok.hatta headbang yaparken çektiğim bir video bile var. tavanı çekmişim tabi.
Maxen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ne olursun yolla... hatta yollayın arkadaşlar Paticik aleminden bu konsere giden iki kişi mi var?? resim çekipte şuraya koyacak hiç mi yok?
annabellee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hahahaha sürüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnn bulamııcaksın işte fotoğraf falan çatlaaaaaaaaaaaaaaa
Maxen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Valla çok isteyince oluyor böle şeyler tabi.. dün bi saatlik aramadan sonra birsürü fotoğraf buldum.. ayrıca saklıkent ankara konseri ile ilgili de 20 tane filan.. çok isteyen bulsun :)
Öne çıkan mesajlar