Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 www.metallica.utvinternet.com rare mp3s bölümü gir kendin bak[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bi de aklıma bişey geldi. bence bu adamlar para için tarz değiştirmediler para için thrash yapıyolardı banka hesaplarına bakıp bu para yedi sülalemize yeter hadi istediğimiz gibi bişeyler yapalım dediler sonuç: st anger albümü[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Shifty, 28 August 2003 21 falan sularında yolda yürürken demiş ki: kendimde headbang yapacak enerjiyi bulamıyorum... Infernal_Reborn de cevap vermiş: Ben de enerji doluyum enerjimi dışa vurmak istiyorum mala vurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 iyi gruplar hep doneklik yapiyo ya inflames bozuldu paradise lost bozuldu metallica bozuldu bazi iyi thrash gruplari bozuldu guvenecek adam kalmadi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 üç kelime: FOLLOW THE REAPER![hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 cuz its gets more painful EVERY TIME I DIE!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ya bazı arkadaşların abartma konusunda aştığını görüyorum.ne demek yakında eminemle düet yapar??? metal yapmayan herkes gidip eminemin götüne mi yapışıyo? biraz düşünerek konuşun, hakkında yorum yaptığınız grup Linkin Park diil Metallica!!! bu adamlar MTV şişirmesi fln değiller kendileri bu noktaya geldiler ve kendilerini kabul ettirdiler. ayrıca Metallica hiçbir zaman para için müzik yapmadı. yani adamların zaten bok gibi parası var. hadi diyelim hetfield paraları imar bankasındaki off-shore hesabında batırdı. paranın bitaraflarına koymak için st anger gibi bir ucube yapmazlardı, ikinci bi master of puppets patlatırlardı.. bu adamlar load'da da,black'te de,st anger'de de istedikleri müziği yaptılar. Metallica elemanları Kill 'em All u yaptıklarında 19 yaşlarındaydılar, şimdi 40larına geldiler. siz 4-5 sene önce dinlediğiniz herşeyi hala dinliyo musunuz????[hline]I can forgive and I'm not ashamed to be the person that I am today.. Staind - So Far Away [Bu mesaj Fragrant tarafından 29 August 2003 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bencede kötü bir albüm değil. DİREK İĞRENÇ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ne demek ya insan buyuyunce yetenegini mi kaybediyo?tersine kendini asmasi lazim.metallica isinin ustune yatiyo arada bide album cikaralimda biraz daha para kazanalim diyo.bi insanin paraya doyacagini hic zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: Fragrant, 29 August 2003 20:26 tarihinde demiş ki: ayrıca Metallica hiçbir zaman para için müzik yapmadı. Napster neydi o zaman, onurlu metalcilerimiz kucuk gruplarimi destekliyordu? Lol derim buna baska hic bir sey diyemem. Tek isi muzik olan herkes bunu para icin yapar. Sen calistigin sirkette ben zevk icin burda calisiyorum para onemli degil diyebilir misin? (Derim deme, o zaman o maasi alma lafinin arkasinda durup boyle bir sey) Metallica paragozluk etti, ve yaslandiktan sonra daha iyisini cikartamadiklari icin (St. Anger iste, daha kotusunu yapamazlardi heralde) MTV turu "cool" olma ogelerini kulanip biz olmedik diye cirpiniyolar baska bir sey degil.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 napster a karşı çıkmalarının insanların kopya cdlere karşı çıkmasından en ufak bir farkı yok metallica nın amacı farklı mıydı bilinmez ama kendi müziğini beleşe dağıtanlara karşı çıkmaya her müzisyenin hakkı vardır , bunu para için yaptılar diye damgalamak doğru olmaz, öyle bile olsa o konuda haklılar birşey diyemeyiz. para için müzik yaptılar iddiasını desteklemek için ortada kendilerinin yaptığı albüm veya albümler varken napster demek saçma olur[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 abi metal müzik para için mi yapılır sürekli sölüyorum bi amacı vardır peki parası olmayanın metal müziği dinlemeye hakkı yok mudur? gerçi para içinde yüzüp de löngür löngür mp3 indirenler var onlar pinti kısım.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ya ben albüm çık madna önce artık adamlar kariyerlerinin zirvesine ulaşmışlar iyice geliştirmişlerdir kendilerini diodum.kirk gitarın klavyesini 1 saniyede dolaşır diye bekliodum:) ama işkence yapmak için çok uygun şarkılar olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım. İĞREEEEEEEEEEEEEEEEENÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ben sadece frantic ve st anger ı dinledim rob denen şebeğe kıl olsam da şarkılar güzel geldi ama metallica fanıyım demem, diyemem ben artık black albümüyle st anger ın aynı grubun eseri olduğuna inanamıyorum tarz değiştirmek kadar irenç özenti bi olay yok.. bi de birisi bi zahmet www.metallica.utvinternet.com adresinden ft. britney spears dangalağı olan şarkıyı çekp doru mu diil mi söleyebilirse şimdi gerçek çıkarsa içim kaldırmaz ben çekmiyorum o yüzden[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: arcane, 30 August 2003 16:11 tarihinde demiş ki: napster a karşı çıkmalarının insanların kopya cdlere karşı çıkmasından en ufak bir farkı yok metallica nın amacı farklı mıydı bilinmez ama kendi müziğini beleşe dağıtanlara karşı çıkmaya her müzisyenin hakkı vardır , bunu para için yaptılar diye damgalamak doğru olmaz, öyle bile olsa o konuda haklılar birşey diyemeyiz. para için müzik yaptılar iddiasını desteklemek için ortada kendilerinin yaptığı albüm veya albümler varken napster demek saçma olur[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." +1[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: Infernal_Reborn, 30 August 2003 19:42 tarihinde demiş ki: abi metal müzik para için mi yapılır sürekli sölüyorum bi amacı vardır peki parası olmayanın metal müziği dinlemeye hakkı yok mudur? gerçi para içinde yüzüp de löngür löngür mp3 indirenler var onlar pinti kısım.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... [hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: Infernal_Reborn, 30 August 2003 20:38 tarihinde demiş ki: bi de birisi bi zahmet www.metallica.utvinternet.com adresinden ft. britney spears dangalağı olan şarkıyı çekp doru mu diil mi söleyebilirse şimdi gerçek çıkarsa içim kaldırmaz ben çekmiyorum o yüzden[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... bu ne ya lol. iğrenç bişey yapmışlar. britney in crazy galiba bilmom saçma bi şarkısıyla so what ı karıştırmışlar fln. yani dj ler tarafından yapılmış. indirmeyin bence direk sildim ben.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 neyse miksmiş sevindim metalika o kadar da düşmemiştir yani :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Evet para icin yapanlar var, Tarja Turunen soyledi ben oara icin yapiyorum cunku metali seviyorum, ama evlendim ve anlasmam bitince ayrilicam.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 icinden gelen müziği yapmadıkça bi anlamı kalmaz bence eğer doğruysa nightwish dinlemem bundan sonra. metal=müzik+felsefe metalin felsefesi vardır metal para için yapılmaz metal içinden geldiği için yapılır metal toplumdaki yanlışlara karşılık vermek için yapılır nu-metal gruplarını o yüzden aşağılıyorum, yoksa emeğe saygım vardır isteyen istediğini yapsın ama herkes kendi alanında yapsın madem rock felsefesini uygulamıycan o zaman rock yapma git pop yap rap yap naaparsan yap. tabi eminem kliplerinde mosh yapıyo o da ayrı bi mesele.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 HIc bir alakasi yok, sen muzik tutkunu falan degil at golzugu takmis bir korsun bu durumda. Para icin yapiyorsa kotudur ne demek, gayet guzel simdiye kadar sevdin sarkilarini bi para icin ypaiyolari ogrendigin icin tak diye sevmemeye mi baslicaksin, kimseyi degil sadece kendini kandirirsin. Sacmalamayin su konuda hekes istedigi icin istedigi sey dinler, bi grubu sevmediginiz takdirde sevmiyorum dersiniz dinlemezsiniz. BU da super bisi, piyasa olduklarini ogrendim, simdiye kadar severidm birden tiksindim, para icin yapiyolar bir daha dinlemem. Lol lol lol baska hic bi laf yok su duruma[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bu at gözlüğü takmaksa at gözlüğünü memnuniyetle takarım volficim adam para için çalıyo öyleyse dinlemem metalin felsefesi vardır metal metaaaal felsefeeee.. peki niye gruplar underground kalmak ister sence? niye para yiyp kızlarla yatmak yerine sabah işe akşam stüdyoya gider? en güzeli death metalin çıkış noktası adamlar para için yapıyolarsa bu işi florida da bir kısım insan kız peşinde koşup barlara gitmek yerine ucuz ve havasız bi stüdyoya kapanıp niye o ana kadar olan en gürültülü müziği icra eder para için mi yoksa birşeyleri belirtmek için mi bize küfür edip bizden prim yapanlar da var soad gibi, onlara tükürüym ben burdan[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: Volfied, 30 August 2003 15:16 tarihinde demiş ki: said: Fragrant, 29 August 2003 20:26 tarihinde demiş ki: ayrıca Metallica hiçbir zaman para için müzik yapmadı. Napster neydi o zaman, onurlu metalcilerimiz kucuk gruplarimi destekliyordu? Lol derim buna baska hic bir sey diyemem. Tek isi muzik olan herkes bunu para icin yapar. Sen calistigin sirkette ben zevk icin burda calisiyorum para onemli degil diyebilir misin? (Derim deme, o zaman o maasi alma lafinin arkasinda durup boyle bir sey) hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! evet laf biraz garip olmuş ama anlatmak istediğim o değildi. ben asıl sevdikleri müziği yapmadan, satış garantili albümler yaptıkılarına inanmadığımı söylemek istemiştim. yani bu adamlar ilk zamanlarındaki gibi sağlam bi albüm yapsalar belki sabahtan akşama kadar MTV dinleyen insanlar almaz ama bu heriflerin eskisi gibi olmasını bekleyen azımsanmayacak bi kitle var.. ben bunu anlatmak istedim yoksa tabii ki bu adamlar bu işten para kazanıyo. napster konusuna katılmıyorum, bence gayet haklı bi tepkiydi. adamlar kendi izinleri olmadan sırtlarından para kazanan ve emeğe saygı göstermeyen insanlara karşı başlattı o savaşı, yoksa napster olsa da olmasa da Metallica'nın albüm satışlarının pek değişeceğini düşünmüyorum.[hline]I can forgive and I'm not ashamed to be the person that I am today.. Staind - So Far Away [Bu mesaj Fragrant tarafından 30 August 2003 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: Infernal_Reborn, 30 August 2003 19:42 tarihinde demiş ki: abi metal müzik para için mi yapılır sürekli sölüyorum bi amacı vardır peki parası olmayanın metal müziği dinlemeye hakkı yok mudur? gerçi para içinde yüzüp de löngür löngür mp3 indirenler var onlar pinti kısım.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... üstteki mesajları da okuyun lütfen. aynı mesajı quotelamaktan sıkıldım[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bakın ne dediimi anlamayan ark.lar var ben demişim ki 3. metallica devri başladı siz dionuz blac di ...and justice for all dı tabiki onlar kadar güzel diil ama güzel işte GÜZELL!!!¡¡[hline]Ph'nglui mgwl'nafh [b]Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 cthulhu, bak hoca senin dinledigin seyin guzel olup olmadigini kimseye ispatlamak zorunda degilsin. egerki sen begeniyorsan, olay bitmistir. tamamen olmasada bende begeniyorum o albumu. metallicayla bir alakasi yok. ancak guzel olup olmadigi bana kalmis, diger insanlarin dedikleri beni ilgilendirmiyor, ayni zamanda benim dediklerimde onlari ilglendirmiyecek, o yuzden buraya gelip bu guzel bu degil diye topic acmazdim. bazi seyler kendine ozel kalmali.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar