Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

st. anger KÖTÜ DİİL!!!!!

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

1-evet ben bunu savunuyorum ve favori şarkım FRANTIC....

benim gibi düşünenler de vardır elbet favorilerini yazarlarsa mem olurum...

2-bence 3. metallica devrindeyiz....

ne eski metallica neyeni hiç birine benzememiş bu albüm ...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

If I could have my wasted days back
I'd use them to get back on track
Tried to warn
Karma's burning

Look ahead but keep on turning
Do I have the strength to know how I'll go?
Can I find it inside to do what I should have known?
Can I have my wasted days back?
I'd use them to get back on track

You live it or lie it (James)
You live it or lie it (Rob)

My lifestyle determines my deathstyle

Keep searching
Keep on searching
This search goes on
This search goes on
Keep searching
Keep on searching
This search goes on
On and on

Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc

I want out of always being afraid
In this stream of fear that I've made
Treading water full of worry
Frantic-tic-tic-toc of hurry

Can I have out of always being afraid?
In this stream of fear that I've made

Keep searching
Keep on searching
This search goes on
On and on
Keep searching
Keep on searching
This search goes on
On and on

(Life is pain)
Rising tide pushes to the other side
(Life is pain)
(Life is pain)
Rising tide pushes to the other side
(It's all the same)

Keep searching
Keep on searching
This search goes on
On and on
Keep searching
Keep on searching
This search goes on
On and on

Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

katıksız hardcore felam değil bateri ikide birde trash ritmi atıyo gitarlar bazı şarkılarda trash e dönüyo felam, eski soundu bozmadan çağa ayak uydurmaya çalışmışlar, sonuç bence ikisinin arasında ne iduğü belirsiz bi albüm, şarkılar çok kopuk geliyo bana,[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 02 August 2003 21:45 tarihinde demiş ki:
bateri ikide birde trash ritmi atıyo gitarlar bazı şarkılarda trash e dönüyo felam

evet mesela bateri cop tenekesine wurur gibi... cop yani...[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy

[Bu mesaj HellHound tarafından 02 August 2003 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

thrash için büyük bir kayıp, numetal için müthiş bir kazanç.[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki:
ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey
bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Sosyal ağlarda paylaş

senin sevmemen olmadığını göstermez. öyleyse pop da yoktur, rap hiç yoktur, r&b hiç hiç yoktur di mi?[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki:
ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey
bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Sosyal ağlarda paylaş

görüşlerimi yazmıştım daha önce ama madem konu açılmış birdaha yazayım... Ben bu grubu böylesine dehşetli bir tutkuyla severken (eski yıllar ne süperdi be) yaptıkları bir çalışmaya b.k atamam. Kulağa kötü gelecek bir albüm olsada dinlediğim zaman Black albümünü dinlermişcesine keyif alırım. Seviyorum Metallica yı ! Benim için olay budur. Saf, katıksız, sonzuz Metallica sevgisi ! St.Anger'ıda severim ...And Justice For All'u da, Black'i de vs....[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Grubu sevip album super demenin ne anlami olur ki?

Opeth mesela, her albumde daha iyiye gidiyol adamlar, Anathema son albumlerinde bozdu kendi gidisatini, ama hem doom hem de duygulara hitap eden sarkilar dinlemekyten hoslanan biri olarak iki stili de beni tamamladi.
Ben o saf, bu grup asmistir o zaman albumleri ne kadar kotu olursa olsun severim anlayisini anlayamiyorum Ne zevk aliyorsunuz muziginden? Adi icin, cool oldugu icin o sarkiyi dinleyenlerden ne fark kaliyor?

Anlamadigim icin yazdim bunlari, kimseyi suclamiyorum ozentilikle falan, yanlis anlasilmasin.[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle diyim... Sen bir takımı tutarsin... O takımın başına nefret ettiğin bir insan başkan olur. Ama sen o takımı tutmayı bırakmazssın. 2yıl sonra başkan değişir ama takım kalır. Sanırım anlatabildim?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Cok farkli seylerden bahsetmissin, muzik futbol gibi bir seyle anlatilamaz. APayri seyler, sen Metallica yimi seviyorsun, Metallica nin yaptigi muzigi mi?
Metallica, Napster olayi, Avril Lavigne gibi bir afedersiniz o. ya cover yaptirdi, MTV ye cikti, daha gozumuzden dusmek icin iyicene nu-metal st. anger i cikardi, daha ne diyim, eski sarkilarinin bazilarini severek dinlerim, ama asla Metallica yi sevdigimi soyleyemem ben artik.[hline]28:06:42:12
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl sen müzik yetkilisi olmana rağmen meşhur "zevk ve renk" geyiğine objektif yaklaşamayıp insanların düşüncelerine fazla takılıyorsan , insanlar da aynı şekilde sevdikleri birşeyin genel bakış açısına göre dandik olduğunu kabullenemiyorlar
olay bu.[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

*! Selamon arcane i bu güzel açıklamasından dolayı sımsıkı kuçaklamak ister ama yılışık olmakdan çekinir, yapamaz. Yinede bir göz kırpmayı ihmal etmez ;)*

Sağol arcane çok güzel açıklamışsın. Benim futbol örneğinden kat kat iyi olduğu kesin :D

edit=smiley hatası[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''

[Bu mesaj Selamon tarafından 03 August 2003 06:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 03 August 2003 05:55 tarihinde demiş ki:
Cok farkli seylerden bahsetmissin, muzik futbol gibi bir seyle anlatilamaz. APayri seyler, sen Metallica yimi seviyorsun, Metallica nin yaptigi muzigi mi?
Metallica, Napster olayi, Avril Lavigne gibi bir afedersiniz o. ya cover yaptirdi, MTV ye cikti, daha gozumuzden dusmek icin iyicene nu-metal st. anger i cikardi, daha ne diyim, eski sarkilarinin bazilarini severek dinlerim, ama asla Metallica yi sevdigimi soyleyemem ben artik.[hline]28:06:42:12

metallica coverlarını yapacak grupları mtv seçmiştir heralde o kadar da b*k atmamak lazım metallicaya.
avril'in sesi kötü de olsa grubu 'fuel' u baya sağlam çalmış. o.'nun önde gideni o ayrı.
st. anger'i paranın .mna koymak için çıkarmışlar 'aman hayranlarımızın gözlerinden düşmeyelim' diye bi kaygı duymamışlar besbelli. :)
Sosyal ağlarda paylaş

arcane ben muzik yetkilisi olurken muzik bilgime falan bakilmadi, zatenlyrics icin calisiyordum, ve kendin de dedigin gibi alan yetkilisi olamnin gerektirdigi seyleri cok guzel yerien getiriyorum, gene kullanicam ayni metafor u kilitler ucusmuyor. Yoksa ben olaylara subjektif bakicam beni yetkili yap demedim wasti ye.[hline]28:06:42:12
Sosyal ağlarda paylaş

yetkini kötü kullanıyorsun diyen yok sadece yaklaşımında sorun var, zevk ve renk meselesini çözmüş olanlar arasında en başta senin gelmen gerekiyor bence, oturup insanlara sevdikleri müziği aslında sevmemeleri gerektiğini açıklamaya çalışıyorsun
neyse sen bilirsin, iyi kasmalar çünkü bunun bir yere varacağı yok[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bir yerde haklısın "nasıl sen müzik yetkilisi olmana rağmen " dememem gerekirdi, yetkilinin olayıyla bir alakası yok, sanırım bu sadece benim müzik bölümü yetkilisinden beklediğim ekstra birşey[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bakima objektif olamk yetkili olmaktan once bir uye olarak gereksiz tartismalarin olmamasi icin gereken bir sey, ama gorduklerimden sonra olamiyorum objektif, cunku o zevk ve renk meselesi diye yaklastigimiz insanlar daha da uste cikip bir de bize laf atmaya basliyolar, bogurutulu muzik dinliyorsunuz kafanizi sallamanizdans alaklasmissiniz siz diye. BU tur seyelre katlanamadigmdan objektif olamiyorum muzik konusunda[hline]28:06:42:12
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...