Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 1-evet ben bunu savunuyorum ve favori şarkım FRANTIC.... benim gibi düşünenler de vardır elbet favorilerini yazarlarsa mem olurum... 2-bence 3. metallica devrindeyiz.... ne eski metallica neyeni hiç birine benzememiş bu albüm ...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 katıksız hardcore albumudur...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 If I could have my wasted days back I'd use them to get back on track Tried to warn Karma's burning Look ahead but keep on turning Do I have the strength to know how I'll go? Can I find it inside to do what I should have known? Can I have my wasted days back? I'd use them to get back on track You live it or lie it (James) You live it or lie it (James) You live it or lie it (Rob) You live it or lie it (Rob) My lifestyle determines my deathstyle My lifestyle determines my deathstyle Keep searching Keep on searching This search goes on This search goes on Keep searching Keep on searching This search goes on On and on Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc I want out of always being afraid In this stream of fear that I've made Treading water full of worry Frantic-tic-tic-toc of hurry Do I have the strength to know how I'll go? Can I find it inside to do what I should have known? Can I have out of always being afraid? In this stream of fear that I've made You live it or lie it (James) You live it or lie it (James) You live it or lie it (Rob) You live it or lie it (Rob) My lifestyle determines my deathstyle My lifestyle determines my deathstyle Keep searching Keep on searching This search goes on On and on Keep searching Keep on searching This search goes on On and on Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc Do I have the strength to know how I'll go? Can I find it inside to do what I should have known? Do I have the strength to know how I'll go? Can I find it inside to do what I should have known? My lifestyle determines my deathstyle (Life is pain) Rising tide pushes to the other side (Life is pain) My lifestyle determines my deathstyle (Life is pain) Rising tide pushes to the other side (It's all the same) Keep searching Keep on searching This search goes on On and on Keep searching Keep on searching This search goes on On and on Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc Frantic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-tic-toc[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 katıksız hardcore felam değil bateri ikide birde trash ritmi atıyo gitarlar bazı şarkılarda trash e dönüyo felam, eski soundu bozmadan çağa ayak uydurmaya çalışmışlar, sonuç bence ikisinin arasında ne iduğü belirsiz bi albüm, şarkılar çok kopuk geliyo bana,[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Aegean, 02 August 2003 21:45 tarihinde demiş ki: bateri ikide birde trash ritmi atıyo gitarlar bazı şarkılarda trash e dönüyo felam evet mesela bateri cop tenekesine wurur gibi... cop yani...[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 02 August 2003 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 yakalamışsın hll ;)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 artık kapansa bu konu be.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 thrash için büyük bir kayıp, numetal için müthiş bir kazanç.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 berbat bi aLbüm!!!! şunu savundum we savunuorum nu-metal die saçma sapan bi olay yoktrur!!![hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 senin sevmemen olmadığını göstermez. öyleyse pop da yoktur, rap hiç yoktur, r&b hiç hiç yoktur di mi?[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 trash trash dediginiz metal turunun asil adi thrash tir. trash metal bi muzik turu degildir, thrash metal bi muzik turudur. kari$tirmayalim. thrash sozluk kar$iligi, 1. dövmek, dayaktan pestilini çikarmak 2. maglup etmek, yenmek 3. harman dövmek trash sozluk kar$iligi, 1. hurda.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 benim düşüncem kötü[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 görüşlerimi yazmıştım daha önce ama madem konu açılmış birdaha yazayım... Ben bu grubu böylesine dehşetli bir tutkuyla severken (eski yıllar ne süperdi be) yaptıkları bir çalışmaya b.k atamam. Kulağa kötü gelecek bir albüm olsada dinlediğim zaman Black albümünü dinlermişcesine keyif alırım. Seviyorum Metallica yı ! Benim için olay budur. Saf, katıksız, sonzuz Metallica sevgisi ! St.Anger'ıda severim ...And Justice For All'u da, Black'i de vs....[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Grubu sevip album super demenin ne anlami olur ki? Opeth mesela, her albumde daha iyiye gidiyol adamlar, Anathema son albumlerinde bozdu kendi gidisatini, ama hem doom hem de duygulara hitap eden sarkilar dinlemekyten hoslanan biri olarak iki stili de beni tamamladi. Ben o saf, bu grup asmistir o zaman albumleri ne kadar kotu olursa olsun severim anlayisini anlayamiyorum Ne zevk aliyorsunuz muziginden? Adi icin, cool oldugu icin o sarkiyi dinleyenlerden ne fark kaliyor? Anlamadigim icin yazdim bunlari, kimseyi suclamiyorum ozentilikle falan, yanlis anlasilmasin.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Şöyle diyim... Sen bir takımı tutarsin... O takımın başına nefret ettiğin bir insan başkan olur. Ama sen o takımı tutmayı bırakmazssın. 2yıl sonra başkan değişir ama takım kalır. Sanırım anlatabildim?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rosemary Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 adam olan 6 dakkalık şarkıya bi solo koyar. jıcı jıcı jıcı jıcı jıcı jıcı jı cı cı cı diye şarkı mı olur yarabbim! artık metallica yok nu-metallica var. :( son olarak; son 1.5-2 yılda 'hardcore grupları' bi anda evre geçirip 'nu-metal grupları' oldular ne hikmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Cok farkli seylerden bahsetmissin, muzik futbol gibi bir seyle anlatilamaz. APayri seyler, sen Metallica yimi seviyorsun, Metallica nin yaptigi muzigi mi? Metallica, Napster olayi, Avril Lavigne gibi bir afedersiniz o. ya cover yaptirdi, MTV ye cikti, daha gozumuzden dusmek icin iyicene nu-metal st. anger i cikardi, daha ne diyim, eski sarkilarinin bazilarini severek dinlerim, ama asla Metallica yi sevdigimi soyleyemem ben artik.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 nasıl sen müzik yetkilisi olmana rağmen meşhur "zevk ve renk" geyiğine objektif yaklaşamayıp insanların düşüncelerine fazla takılıyorsan , insanlar da aynı şekilde sevdikleri birşeyin genel bakış açısına göre dandik olduğunu kabullenemiyorlar olay bu.[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 *! Selamon arcane i bu güzel açıklamasından dolayı sımsıkı kuçaklamak ister ama yılışık olmakdan çekinir, yapamaz. Yinede bir göz kırpmayı ihmal etmez ;)* Sağol arcane çok güzel açıklamışsın. Benim futbol örneğinden kat kat iyi olduğu kesin :D edit=smiley hatası[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' [Bu mesaj Selamon tarafından 03 August 2003 06:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rosemary Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: Volfied, 03 August 2003 05:55 tarihinde demiş ki: Cok farkli seylerden bahsetmissin, muzik futbol gibi bir seyle anlatilamaz. APayri seyler, sen Metallica yimi seviyorsun, Metallica nin yaptigi muzigi mi? Metallica, Napster olayi, Avril Lavigne gibi bir afedersiniz o. ya cover yaptirdi, MTV ye cikti, daha gozumuzden dusmek icin iyicene nu-metal st. anger i cikardi, daha ne diyim, eski sarkilarinin bazilarini severek dinlerim, ama asla Metallica yi sevdigimi soyleyemem ben artik.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end metallica coverlarını yapacak grupları mtv seçmiştir heralde o kadar da b*k atmamak lazım metallicaya. avril'in sesi kötü de olsa grubu 'fuel' u baya sağlam çalmış. o.'nun önde gideni o ayrı. st. anger'i paranın .mna koymak için çıkarmışlar 'aman hayranlarımızın gözlerinden düşmeyelim' diye bi kaygı duymamışlar besbelli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 arcane ben muzik yetkilisi olurken muzik bilgime falan bakilmadi, zatenlyrics icin calisiyordum, ve kendin de dedigin gibi alan yetkilisi olamnin gerektirdigi seyleri cok guzel yerien getiriyorum, gene kullanicam ayni metafor u kilitler ucusmuyor. Yoksa ben olaylara subjektif bakicam beni yetkili yap demedim wasti ye.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 yetkini kötü kullanıyorsun diyen yok sadece yaklaşımında sorun var, zevk ve renk meselesini çözmüş olanlar arasında en başta senin gelmen gerekiyor bence, oturup insanlara sevdikleri müziği aslında sevmemeleri gerektiğini açıklamaya çalışıyorsun neyse sen bilirsin, iyi kasmalar çünkü bunun bir yere varacağı yok[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 aslında bir yerde haklısın "nasıl sen müzik yetkilisi olmana rağmen " dememem gerekirdi, yetkilinin olayıyla bir alakası yok, sanırım bu sadece benim müzik bölümü yetkilisinden beklediğim ekstra birşey[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Bir bakima objektif olamk yetkili olmaktan once bir uye olarak gereksiz tartismalarin olmamasi icin gereken bir sey, ama gorduklerimden sonra olamiyorum objektif, cunku o zevk ve renk meselesi diye yaklastigimiz insanlar daha da uste cikip bir de bize laf atmaya basliyolar, bogurutulu muzik dinliyorsunuz kafanizi sallamanizdans alaklasmissiniz siz diye. BU tur seyelre katlanamadigmdan objektif olamiyorum muzik konusunda[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 perfect again[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar