Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guild revolution

glemrel

Öne çıkan mesajlar

kutlarız revo yanlız benimde eleştirmem gereken bi kaç olay var arkadaşımın guild in de gerçekleşen bi olay ve birebir şahit oldum

Nasıl oluorda bl nin en iyi türk guild i olarak gösterilen bir kurumun kurucuları başka guild in adamlarına bize gelirmisin nolluurr die whisp atacak kadar alçalmış.

Nasıl olurda bu adamlara gm lik verilmiş.
gm lik vasıfları değişmişde bizimmi haberimiz yok
yazık ya çok yazık tamam iyi güzel çok tatlı guild olmuşsunuz hatta bu yazıyı yazıorum ama helal olsunda diorum ama bu yazdıgım cümleler direk gm lere bukadar alçalmayın dostlar '' tamam whisp attıgınız adam lar gelir size veya gelmez sonuçda vaadettiginiz şey bwl gelen adamında ne olduugu belli yarın bir gün exesse veya Hi Goat dan bi adam da bunlara whisp atarsa sizden giderse ozaman anlarsınız vaziyeti

he safınıza aldıgınız adamlara dier guild masterları üzülüormu . ?
hiç de degil hem kendi ezikliginizi görüor ve gülüor onun haricinde ise giden adamların arkasından süper yazıor çünkü az ve öz kalınıor guild yani 2 yüzlü adamların olmadıgı bir guild olup cıkıor siz nedemek istedigimi anladınız

dipnot:bl deki dier guild lere önerim adamlarınızı bi yere baglayın :D revo gelir alır haberiniz olmaz whisp atar herkeze bize gelin abi ayagınız öpim
Hatta adam gelmem gelemem der yinede whisp e devam göz boyama taktikleri abi gel herkezin set full zaten direk sana vericez gel bak elmalı şekerde var

BAŞARIALRINIZIN DEVAMINI DİLERİZZ
Sosyal ağlarda paylaş

Bak Biz kimseyi zorla almıyoruz.Bu oyunda başarılı olmak hiend yerlerde bi yerlere gelebilmek isteynler için zaten belli başlı kaç yer varki? Ayrıca Madem bi ağlıomusuz adamlar bize gelsin die geldikten 2 gün sonra adam gibi oynamak zorunda kalıcanı 1 jujusu eksik olsa -dkp yiceni anladıgndan aramızdan ayrılıyorlar.Gm arkadaşları böyle ithamlarla rencide etme lütfen.düzgün şekilde oynamak isteyenler bizde item ini alır merak etme almayanda olmadı alıp 2 gün sonra giden de oldu ses etmedik.Arkadaşlarımızı kötülemek isteyenle önce Onyxia kessin öle gelsin revo böle şöle die
Sosyal ağlarda paylaş

çok merak ettim acaba sen veya arkadaşın bizim guilde girmeye çalışan hangi eziklersiniz bana bi söle bizde kimseye gel bize falan diye konuşma olmaz zaten kapımızda hali hazırda her classdan 3-5 yedek var guilde girmeye çalışan oyundan bi temasa geçelim senle gel eylenceli olur bana nick yolla ölzelden konuşalım bak ben sana yazıyorum nick imi Huyuga tauren druid gel tanışalım bakalım mt dan bi izbemisin yoksa bize alınmayan yada kovulan birimi ÇOK MERAK ETTİM plzz temasa geç hahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

1.ben wow oynayan bi adam degilim izleyiciyim sadece
2.evet çok iyi bi izleyiciyim ama olmasam bile bebe bi cocuk bile yapılan ayıpın farkına varır
3.yapılan ayıp ın sende farkındasın aslında ama sürü pisikolojisi olsa gerek ki guild ini koruorsun saygım var
3.benim tepkim gm lere bukadar alçalmışlarmı başka guild in elemanlarına göz dikcek kadar yalvaracak kadar
birebir şahit oldum diorum adam gelmicem dior siz gel abi bak şöyel böyle herkezin itemi var direk sana vericez bu nedemek yakışırmı bir gm ye bu lafları söylemesi soruorum sana
4.evet dedim ya guild den ayrılan adamlar a kimsenin lafı yok hatta hoşlarına gidior 2 yüzlü adamların gitmesi
item hırsı bürümüş saygı yok sevgi yok knight online a benzetmişiniz oyunu
5.evet onx kesememiş de ola bilirler ama bilmiorum farkındamısın hepsi arkadaşlar az ve öz
6.kaçtane adamınız var oyuna başladıgınızdan beri bir arada olan kacınız birbirinizi tanıosunuz real den görşüp gırgır şamata yapıosunuz ?[çok az ama yok degil ]
7.ayrıca onx kesmemeleri hoşuna gitmiş belli ama işte buda senin karakterini gösterior türk kardeşlerine karşı
8.gm lerden msj atılmasını beklerdim senmi koruosun revo yu yüzleri yok heralde msj atmaya
bitaneside cıksın benim bu yazdıklarım ı yalanlasın delikanlıysa
türkün türkden başka dostu yok derler ya yalanmış
Sosyal ağlarda paylaş

Kcayk stfu diye güzel bi kelime dizini vardır, tam sana göre olmuş burda :)
Oyunu oynamıyorsun bile, camiada dolaylı yoldan varsın ve niye bıdı bıdı yapıosun ? ki bu konu BWL de boss kesilmesi üstüne açılmış...

bu arada revolution guildindan birisi değilim :) hatta sevmem bazıları gay adamların

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 11:14 tarihinde, cashar tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak cnm burdaki insanların %90 ı realdan arkadaş olan insanlar sen bu insanların realdan arkdaş olmadığını bilicek veya tahmin edicek kadar üsütn bi sıfatsın yani he ii bari böle insanların bizi takip etmesi güzel bişey ayrıca bizim gm lerimiz herkes nası insanlar olduğunu biliyo seninle laf dalaşına giricek kadar alçalmazlar boş konuşan bi insan olduğun şurdan belli revo nun daha önce hangi guilde dayandığını ve bu insanların hepsinin yada %85nin ordan olduğunu öğrenir ve böle bişey yazmazdın neyse bidaha guild hakkında atıp tutma veya GM lermiz hakkında atıcaksanda oyunda olan arkının nick i ver bizde onunla temasa geçelim
Sosyal ağlarda paylaş

teklif götürernde veya teklifi kabul edende degil olay zaten
gm ye yakışmıyan davranışlardan bahsediorum ayrıca agresif lige gerek yok ben terbieymi bilerek konşuorum
biz adama abi demesinide biliriz abi nin cezasını vermesinide kimse kimseyi tanımıor ne sen beni tanıorsun ne ben seni o yüzden seçtigin sözcüklere dikkat et
1. ben bl de degilim evet oynuorum nick de
Chimerstry oynamıorum dememdeki amaç karakterimi sattım ve bwl fln filan bıraklı cok oldu benim
bende gm dim ve hiç bir zaman bukadar alçalmadım garibime giden bu zaten isim vermeye kalksam guildinizin yarısını boşatlmanız gerek kimsenin ekmegine mani olmam olamam gm ler ne yaptıgını senden cok daha iyi bilior mrk etme
Queljin en basit örnegi
zaten o yüzden yazdım delikanlıysa geliip yazdıklarımı o yalanlasın haline gülüorrum herşeyde habersiz oyun oynuosun fena hırs yapmışsınız benden size arkadaş tavsiyesi fazla hırs yapmayın madem begenilen bir guild siniz öyle devam edin kimseye salça olmadan
benim hoşuma gitmior mu sanıorsunuz türksünüz hepiniz aksine seviniorum helal olsun bl de bir türk guild i bwl yapıor.
ama dedigim gibi yazdıgım şeyler başak yerlere çekilior

tekrar söylüorum bu yazılardakilerin tek muhattabı gm dir kendine çeki düzen versin yakışmayan şeyler

he sinir olan fln varsa bana karşı böyle acayip derecede
[email protected] adresmide veririm gelirsiniz otururuz dükkanıma çaymıdıa içersiniz ama bu şekilde degil
Sosyal ağlarda paylaş

baka arkadaşım bu guilddaki herşeyden hemen heen herkesin haberi var ve sen bu guild ın GM lerine ağlıyolar bize gel işte çok seviyesizler gibi laflar edemezsin bunu bi kafana sok

ikinci olarak Queljin le bi problemin varsa onla sorununu özel olarak çöz bu guildın bir GM ı yok burası herkese açık biyer sen burda bi guild ı ve bi insanı kötülemek için konuşuyosun şuan Queljin i tanımayan ve guild ı hiç bilmeyen insanlar için yanlış düşüncelere sebep olan bi yazı yzıyosun buna bi son ver Bwl de yapılan başarıların anlatıldığı ve guild ın türk olduğu söğlenen bi konu altında böyle bişey yazmın olman çok yanlış...neyse daha uztmanın anlamı yok guild da ki insanlara iki yüzlü GM lere ağlıyolar gibi laflar etme bu insanların kendi bileceği bişey yapılacak ve alınacak bi karar varsa bunu GM lerimiz ve member larımız alcaktır bu bize artık guilde insan alırken daha seçici olmamızı öğretti ii oldu sana real time da başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

amma çok seviliyor forumlarda millete bok atmak paticikde. :)

kcayk
bir guild once yonetimini düzeltecek
guildinde adam kayırmayacak
a nın hakkını b ye vermeyecek
yonetimi sıkı tutacak ole gak guk yaparak raid yonetmeyecek
adam gibi koydugu raid zamanlarını officerinden gm inekadar hazır olup en gec 15 dk sorna baslatıcak
bunun yanında birde guildinde dostluk saglayacak (bizde bu rakam dışardaki gakgukcuların bildiginin aksine çok güçlüdür )
bak en onemliside
biz dostuz herşeyden ote gakgukunu bırakıp guild yonetecek guild.

işte ozaman hiç bir oyuncusu ayrılmaz o guildden insanların.
madem sıkı dostluk baglarınız var bu dostluklar guildden çıkınca son mu buluyor?
öğrenin artık öğrenin
bu oyunun doğasında guilden guilde transfer doğal birşey. bu kadar duygusallaşmayın yoksa ilerde kafanız karışır female troll arayıp evlenmeye çalışırsınız.

oyuzdne kcayk tebrigini et anladığın konularda eleştrini yap ve bitir.
anlamadıgın konularda insanlalra bok atma.
ben senin arkadaşım dı vs ordan gordum bilmemne numarası ile yazıdıgın yazılarıda samimi bulmuyorum zaten. ama varsa bir kuyruk acısı gerçek kimliklerle yazalım buraya. 3. 5. şahıslarla olmaz o iş

uyanın artık. bir guild başarılı ise o guildin oyuncuları arasındaki dostluk sağlanmış ise o guildin oyuncuları zırt pırt çıkmaz
ana gerçek bu

bir guild ne yanlız başarıyla saglam kalır
nede dostlukla .
her ikisinide sağlayın ondan sonra gelin konuşalım.

türkiye de klasik bir şeydir
başarılı herşey başkaları tarafından çekiştirilmeye mahkumdur.
spordada politikadada iş de aşk da okulda . bunların herbirinini orneğini gorebilirsiniz. rahat olun kasmayın. üzmeyin ne kendinizi ne başkasını.

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 13:56 tarihinde, glemrel tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak olayı anlamışsın sonuçda dedim ya aldıgınız adamlarda yarın bir gün aynısını yapar
ayrıca guild i kesinlikle kötülemiorum yazıları baştan sona okuyun ben türk ve türk kokan hiç bir şeyi kötülemem aksine dedim ya gurur duydum die ama biraz daha dikkat edilsin queljin sadece bir örnekti
neyse bende kapattım konuyu uzamasın daha başarılar size
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...