sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 dünya yıldızlarını alıyor canaydın birer birer süper ya uehueh. yalnız bu iki rumeni lucescu da istiyordu, istemese de en azından gs'ye gitmelerini istemiyordu. sırf buna güvenerek iyi olduklarını düşünüyorum. bakalım görücez. tamas gibi orta halli diil de iyi çıkarlar inşallah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 izleme fırsatım olmadı daha önce ama lucescu 'geleceğin hagi'si' demişti petre için[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bratu forvet, 1.86 boyunda, 23 yaşında petre orta saha, 1.88 boyunda, 21 yaşında en azından genç ve uzun boylu olduklarını biliyoruz ;)[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 fenerde servetle ımzaladı. hayırlı olsun herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 eh abi bunlar kesin mi artık?? 3 aydır aldık alıyoruz dedik tüm futbolculara...[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bir de bu adamlar iyi de nerede oynayacaklar??? bratu forvet petre orta saha hadi petre'yi bir araya sıkıştırdık. hakan şükür banko gs'de...arif'in yerini alabilir mi bratu...ümit karan daha iyileşecek o gelecek..[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 kesin.. adamlarla anlaşma imzalandı..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 evet şimdi gördüm formayla fotoğraf bile çektirmişler.[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 pinto biraz zor girer takıma biraz önce onu unutmuşum... arif var,bratu geldi..hakan şükür..ümit gelecek..lüzumsuz olsa da lukunku var...[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 pinto lukunku gidicek tv de ole diodu terim eger transfer yaparsak pinto ile lukunkuyu gondericez demişti[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 lukunkuyu servet'in transferinde takas olarak kullanacaktık ama serveti fb kaptı[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 orta sahamız çok oyundan düşüyo bu sene orta sahaya adam almamız iyi oldu[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 koşan adam lazım zaten revivo yu gorduk kıcını kaldıramadı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hem diri hem teknik adam lazım gs nin oyun stiline uymalı ayagıdna top tutması gerekir yavaş yavaş eski sisteme döndürmeye calısıyo fatih terim ama planları tutmuyo suan bunun tek nedeni ise orta sahamız, defans ortada yavaş ama tecrübeli de boer kanatlarımız hızlı forvet te hakan sabit yanına form düzeyine göre formayı kapan gelenler var, ama orta sahamız pres yapıp , topa basan, teknik, ve yeri gelince ii top saklayan adamlardan kurulu olmalı bu sistemde suan için bunu başaramadık bu yuzdende gs bocalıyor maçlarda bazen oyundan feci kopuyoruz o süredede rakip takım a saçma sapan beleşe pozisyonalr veriyoruz.. adilen emre-okan gibi 1-2 adam lazım sabri daha tecrübeli degil ama gelecegi parlak kanatta oynuyor orta sahanın gobegine cok ii birisi lazım. bakalım bu yeni transferler ne yapıcak[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 evet Faitih Hoca o uefa kupasını alan,avrupada önüne geleni deviren gs'yi tekrar yaratmaya çalışıyor ama zor... hep o zamanki kadroyu örnek alıyor ve herkes de böyle yapıyor.. almaguer vardı geçen sene yeni popescu diyorlardı şimdi ki pope miz de boer sabri emrenin yerine okanın yerine volkan'ı düşündü tutmadı şimdi belki petre arif-hakan geri alındı falan..[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ehe biraz önce hıncal uluç dedi ki; "gs gene ne idüğü belirsiz iki adam aldı.." sonra bir süre gs'nin futbolunu eleştirdi.bu takım şamp.liginde averaj takımı olur falan dedi ve sonra devam etti -neydi isimleri?(kenan onuk'a soruyor) -petre ve bratu -Allah aşkına bu futbolcuların adını daha önce duyan var mı?(ekrana döndü)sevgili izleyicler bir kez duydunuz mu bunlardan birinin adını?[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 yerden yere vurdular takımı be[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 öyle futbol oynarsa vurulmayı hakeder tabi[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 eleştirsinler sonuna kadr hemde ne zaman gs yi şişiriylar süpe roynuyo şöle ii böle ii kaybetmeye başlıyoruz eleştri varkende takım iyi oynuyor :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ya iyi oynasak da karşı takım kotu diolar yani fark etmio[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Kısaca bu çıkıyor: Bu medya adam olmaz!!! :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Diğerini tanımıyorum ama Petre çok iyi bir orta saha oyuncusu...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Solonor, 02 September 2003 03:04 tarihinde demiş ki: Kısaca bu çıkıyor: Bu medya adam olmaz!!! :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Bunu bır 6s lımı soyluyor ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 sen balonun patlamadan her topicte bi sataşmada bulunmaya başladın. yavaş ol derim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Benı uyaracak yetkıye sahıp oldugunu dusunmuyorum.Eger yazılarımda bır uygunsuzluk varsa bu uyarıyı bana yetkılı arkadaslar yapar.Sen degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar