Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aress de bittirdiniz dupeci serefsizler ...


endless_night

Öne çıkan mesajlar

Aslında benim duyduğum bir dupe taktiği var şimdi burada bunu söylemek isterim nedeni ise şuan herkez yapıo Ares tamamiyle bitmiş bir durumda. Oluyomu olmuyomu bilmiyorum ama eğer oluyosa tüm paticik yapsın dupesini o onun arkına o onun arkına söylesin serverın iyice a..... bak sonra nasıl düzeltiyolar bu dupe yapmayı.

Pazardan item alıoz ertesi günü dupe wipe paramda yok itemimde .
bide diolarki dupe yapmayın item alın silmiycez dupe yapanları banlıcaz. Görüyoz banlamayı girip bi baksalar en app si bile 135121 tane +8 shard diye bağırıyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda o kadar çok başlık açıldıki Ya gülüyorum size:D
Düpe yapmayan bir adam diin bana yahu..yani şöyle:
düpe fırsatı kimin eline geçerse yapar..50 gb neden 100gb olmasın?
+0iron beltim neden +1,+2 olmasın?
herkes için cazip bi seçenek.fırsatıNI eline geçirip de DUPE yapmayan yoktur.
O düpeye karşı olanlarda Düpe yapamayanlardır.. Bu kadar.Ha tabiiki Düpesiz hilesiz hurdasız oyun gerçek anlamda güzel olan oyundur.Ama bunun için bizim deil,bu oyunun sorumlularının tedbirler alması gerekir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

istesem dupe yaparım yapma yollarınıda az cok biliyorum ama inan yapmadım yapmamda 12 gb toplam param var 1.5 seneden fazla oldu aress de baslayalı istesem yapar bende para basardım ama ben o tarz bir oyundan zevk almam 50 kişinin arasına giriyon olmuyosun hiç surekli kesiyosun 1 vs 1 de adamla senle kapısamıyor bile oyle oyundan zevk alan adamdan mantık beklemem ...:P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arki ben sana yapıyorsun demedim zaten. kimseye öyle bir ithamda bulunmadım. zaten seni de tanımam.ama o kadar çok topic açıldıki bu konuda baydı artık düpe yapıldığını yapılacağını engellenemez olduğunu hepimiz biliyoruz.Ha kimse yapmasa,bir yolunu bulup kaldırsalar bile edit itemler edit karakterler ortalarda cirit atıyor..
bu konuda playerlerden çok yöneticilerin parmağı var.itemleri bir bahane ile silip pre veya cp satıp onlarda para kazanıryorlar.sadece düpe olanları silseler neyse...bunlar gayet aleni..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bencede artık dupenin de bokunu cıkardılar be kardeşimm boyle adamlar herkez dağil yani dup dup dup adam dupedne banlanıyor premium alıyor geri açılıyor sonra eziq charla devam bu sefer kendine almıyorda dupe itemleri satıyor kendine başka item.. yani birisi artık dur desin bir ara CS ler shard +8 ler havada tutuştu dupe vipe kendi silindi 3 gün sonra yine aynı dünkü adamla sheller raptor +8 ler falan olmaya başladı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...