endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 marodonda geziyodum gezmez olaydım piyasa dupe kaynıyo adam bası pm geliyo mage earing +2 750 m veriyim gel biri pm atıyo shard +8 20 gb bitti server guzelim serverıda bitirdile :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Aslında benim duyduğum bir dupe taktiği var şimdi burada bunu söylemek isterim nedeni ise şuan herkez yapıo Ares tamamiyle bitmiş bir durumda. Oluyomu olmuyomu bilmiyorum ama eğer oluyosa tüm paticik yapsın dupesini o onun arkına o onun arkına söylesin serverın iyice a..... bak sonra nasıl düzeltiyolar bu dupe yapmayı. Pazardan item alıoz ertesi günü dupe wipe paramda yok itemimde . bide diolarki dupe yapmayın item alın silmiycez dupe yapanları banlıcaz. Görüyoz banlamayı girip bi baksalar en app si bile 135121 tane +8 shard diye bağırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 piyasa bitik suan +8 shard 20 gb diye adam bagırıyo bitti aress :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aksamam dogru 10 gbye duser. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 15:58 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 cotim bide ben almayı düşünüyordum hayal artık hep hayal :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bunların hepsi 150 m den gidiyo aress ne duruma dustu gorun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sadece zaman gecirmek istedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 end adam sana ıyı combo yapamammış gel ben sana yapam ::D ama iyi ss yakalamısın :D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 BenCe Cyhper dan Arese Tecrübeli KişiLer geçmiş oLabilir... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadlyshadow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben bi birkaç arkadaştan duyduğuma göre forgotten teample ve isim değiştirerek dupe yapılıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lord rogue gel banada yap kardes:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 anarshe ve dead nasıl yapılıyo dupe söyleyin vallahi bende yapıcam yeter artık nedir çektigim bıktım valla +8 raptor aldım.aldıgımın akşamı silindi bu nedir yaa bıktım valla söyleyin bende yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Artık cypher da dupe zor 3 günde bir dupe wipe oluyo :P belliki cypherdaki arkadaşlar başka server lara taşınmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 o arkadaşlar 1de başka 1 oyuna taşınsalar. 1 zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lord oyuna fazla giremiyom ehliyet kurs basladım ama geceleri giriyom su clan bug kalksın sonra birzdaha fazla girmeye calıscam clanda 45 lvl adamlar geziyo 6-7 tane ondanda pek girmek istemiyom adamları atamıyozda ama girince senle arena yapalım +3 dd hediye etti biri daha kullanamadım bile :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bu konuda o kadar çok başlık açıldıki Ya gülüyorum size:D Düpe yapmayan bir adam diin bana yahu..yani şöyle: düpe fırsatı kimin eline geçerse yapar..50 gb neden 100gb olmasın? +0iron beltim neden +1,+2 olmasın? herkes için cazip bi seçenek.fırsatıNI eline geçirip de DUPE yapmayan yoktur. O düpeye karşı olanlarda Düpe yapamayanlardır.. Bu kadar.Ha tabiiki Düpesiz hilesiz hurdasız oyun gerçek anlamda güzel olan oyundur.Ama bunun için bizim deil,bu oyunun sorumlularının tedbirler alması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 istesem dupe yaparım yapma yollarınıda az cok biliyorum ama inan yapmadım yapmamda 12 gb toplam param var 1.5 seneden fazla oldu aress de baslayalı istesem yapar bende para basardım ama ben o tarz bir oyundan zevk almam 50 kişinin arasına giriyon olmuyosun hiç surekli kesiyosun 1 vs 1 de adamla senle kapısamıyor bile oyle oyundan zevk alan adamdan mantık beklemem ...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 arki ben sana yapıyorsun demedim zaten. kimseye öyle bir ithamda bulunmadım. zaten seni de tanımam.ama o kadar çok topic açıldıki bu konuda baydı artık düpe yapıldığını yapılacağını engellenemez olduğunu hepimiz biliyoruz.Ha kimse yapmasa,bir yolunu bulup kaldırsalar bile edit itemler edit karakterler ortalarda cirit atıyor.. bu konuda playerlerden çok yöneticilerin parmağı var.itemleri bir bahane ile silip pre veya cp satıp onlarda para kazanıryorlar.sadece düpe olanları silseler neyse...bunlar gayet aleni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bana yazdın anlamında soylemedim zaten ama dupe engellenemez bu bir gercek acıkcası gmlerinde işine geliyo wipeden sonra veya normal zamanlarda para ile item satıyolar 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ares bitik de Xigenon çok mu iyi?! Ama durun siz. Öyle bir dupe yapacağım ki, sonunda buna ciddi bir çözüm bulmak zorunda kalacaklar. Hadi bakalım, ya herro ya merro!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 AnuriaAlptekin napacan bitrimek için gm mi dupelicen veyada oyunu hakkı ile oynayan oyuncularımı... bu oyunda nasıl dupe biter ben size söylim.. uninstall edince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ya bencede artık dupenin de bokunu cıkardılar be kardeşimm boyle adamlar herkez dağil yani dup dup dup adam dupedne banlanıyor premium alıyor geri açılıyor sonra eziq charla devam bu sefer kendine almıyorda dupe itemleri satıyor kendine başka item.. yani birisi artık dur desin bir ara CS ler shard +8 ler havada tutuştu dupe vipe kendi silindi 3 gün sonra yine aynı dünkü adamla sheller raptor +8 ler falan olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Trimo, şimdi burda nasıl yapacağımı söylemem doğru olmaz sanırım. Önce şunu söyleyeyim; bugüne dek oyunda en ufak bir hile yapmadım. Ama artık illallah dedim ben de. Hiç bir oyuncuya zarar vermeden servera öyle bir güzellik yapacağım ki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar