Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Evet biraz araştırdım ama bulamadım buraa başvurayım dedim 3 d de ses açıkken gayet normal ama 2d de sesler açıksa mose yavaş ve laglı oluyor düzeltmek için yapılabilecek bii varmı sesi kapatmaktan başka[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 patch,update,format... :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 alakası yok, bu sorun cok kısıde var. Ama hala bır care bulamadı.ses cakısması oluyormus.ea yetkılılerının soyledıgı bu. e ozaman duzeltsenıze be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Ben demin girdim 2d client ile (p166,2mb ekran kartı,on board ses kartı) hiç takılma olmadı sound açıkken,33k ile lagda yok hayret birşey :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 haklısın benim yazım hatam AOS 2d client VE OZELLIKLE YENI MODEL PC LERDE SORUN OLUYOR[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: SilphatosIce_, 30 August 2003 21:11 tarihinde demiş ki: patch,update,format... :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) hahaha :)[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hem xp hem de 9x sistemlerde benim de problemim vardı aos ile.. mouse'un yavaş olma olayı.. hem oside hem de freeshardlarda.. uo klasöründeki desktop klasörünüz ile bütün cfg dosyalarını sildiğiniz takdirde probleminiz düzelecektir :) [login dışında lol][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 oyunda options kısmında mouse ile alakalı bir secenek vardı. yanılmıosam sagdaki menulerde.. mouse un windowstaki gibi hızlı hareket etmesini saglayan bir özellik..default olarak öle geliyor. onu değiştirdiyseniz belki ondandır.. 2d-3d nin ayarları değişikse bu yüzden fark vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar