Zegna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Eveet , uzun zamandir kopek almayi dusunuyordum sonunda basardim :) uzun arastirmalar sonucunda , mukemmel anne ve babasi olan bir yavruyu satin aldim. annem cok kizdi o kadar para verilirmi diye ama , yavru o kadar guzelki dayanamadim hehe. Eyez minnacik sirinmi sirin bir doberman yavrusu :) umarim bir aksilik cikmassa carsamba gunu elimde olucak , reslimleri koyucam hemen. acaip heyecan var simdi , evde yerini filan hazirladim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sayko bi doberman eksikti memlekette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hayirli olsun , Değerini bil köpeğinin onu cok sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hayırlı olsun. resim isteriiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kiz mi, erkek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Kaça aldın merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Geçmiş olsun Zegnacıım.. artık hayatını adamak zorunda olduğun sürekli olarak sana muhtac olan bir yavrun oldu.. :) Umarım değerini bilir sıkılmadan sürekli yanında olursun.. çünkü o evde sürekli olarak seni bekliyor olacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 of yaw bi gelemedi kopegim! bu kar dan nefret ettim yeter yagmasin artik :) boyle giderse gidip kendim alicam da cok uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 torunlarına bile anlatabilecegin upuzun anılar bekliyo artık seni (= köpegin geldikten sonra ilk 5dk içinde eski hayatına dair hiçbi$ey kalmıcak her$ey daha güzel bi $ekilde degi$icek (= bol $anslar ufaklıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hehe hala alamadınmı köpeğini :) vallahi resim isterük gelir gelmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 3. resim deli tatlı..bende yaklaşabilsem bu hayvancıklara..kanişden bile deli gibi korkmasam keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 evet ya 3. resim çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 09:04 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 baya tatli bisey sans getirsin sana . birde bu cins buyuyunce ne kadar oluyo ? ( ustunu bile ortmus uyurken :) [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 09:56 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 60 - 70 cm arasi yukseklikte oluyo buyuyunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 veletken bunna oynaması ne zevkli olur hehe sabah kalkınca gelip ayagını fln yalar "kalk lan oynucaz" demek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 vallahi çok çok şeker birşeymiş. oran'da seni şu ufaklığı gezdirirken görürsem mıncıklayayım biraz :) vallahi ileride nasıl zapt edersin bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 4-5 aylıga kadar sevebiliyo insanlar bu köpegi. daha sonra yava$ yava$ korkmaya ba$lıyolar. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hahayt cok tatliymis sebelek, gule gule büyüt mü denir onsan işte:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 tabi bu kulaklar ve kuyruk olmayacak bi süre sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 allah saglık içinde sorunsuz bakmanı nasip etsin zegna,bir doberman sahibi olarak 2 dönemde allah kolaylık versin derim 1-6-12 aylık arası evde parçalamadık şey bırakmas istediği kadar oyuncağı olsun :) 2-12 aydan sonra ilk çifleşme dönemine kadar insan bacakları en büyük aşkı olacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar