Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XP Logo Test??

Karakurt

Öne çıkan mesajlar

DivX 3.1 Codec'i yüklemeye başladığımda (level cdsinden) yüklemeye çalıştığım programın Windows XP Logo Testten geçemediğini eğer bunu yüklersem sistemi devre dışı bırakabileceğini, sistemde açık yaratıp bilgisayara virüs girmesine sebep olabileceğini, Microsoftun yüklemeye devam etmemi kesinlikle önermediğini söyledi. Nedir bu olay? Ne yapmam gerekir?[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

En kotu ihtimalle geri silersin, o sorunun sebebi ise anladigim kadari ile xp de windows isletim sistemi ile uyumlu olmasi gereken butun driverleri inceleyip onayliyor, sende microsoft tarafindan onaylanmamis bir urun kullanmaya calisinca bu erroru veriyor. Ama sonuc olarak bu urunu gelistiren kisiler zaten gerekli isletim sistemlerinde test yapmadan piyasaya surmuyorlardir, dolayisi ile icin rahat olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Divx 3.1 şu anki divx ler gibi official deildi. Deneme sallama amaçlı bişiydi. Sonradan baktılar tuttu bu olay, ciddi ciddi geliştirmeye başladılar.

Çok büük farklılıklar vardır 3.1 versionu ve diğer versionlar arasında. Hatta eskiden 4.x versionlarda 3.x versionlu divxleride bu codec ile mi oynatmak istiorsunuz diye bir soru sorardı.

Şimdiye kadar kimseden 3.1 yüklediği için sistemin göçtüğünü duymadım. Sistemle ilgili bişide deil aslında sadece video oynatırken devreye giren bir olay o yüzden korkmaya gerek yok.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

DivX 5.05 Bundle kur problem yaşamassın, ayrıca XP kendi onaylamadığı herşey için kullanıcıyı çok uyarıyor, güvendiğin birşeyleri yüklerken korkman gerekmiyor :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...