Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trebuchet

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Buda beni tüfek kesmez diyenlere :)

Açıklama:

M85 TAM OTOMATİK (SERİ ATIŞ) VE YARI OTOMATİK (TEK TEK ATMA) AYARLANABİLİR, DÜRBÜNLÜ, LAZERLİ, GECE OPERASYON AYDINLATMALI REPLİKA MAKİNALI TÜFEK.
GERÇEĞİNİN 1/1 AYNISI. TEK FARKI BUNUN PLASTİK 6MM MERMİ ATMASI.
MAX 50 MT MESAFEYE MERMİ ATAR (DAKİKADA 250 MERMİ ATMA KAPASİTESİ VARDIR) .
DİLERSENİZ TAM OTOMATİK OLARAK SERİ DİLERSENİZ YARI OTOMATİK OLARAK TEK TEK ATIŞ YAPABİLİRSİNİZ.
ŞARJ EDİLEBİLİR PİLLE ÇALIŞIR. ŞARJ ADAPTÖRÜ ÜRÜNLE BERABER GÖNDERİLİR.
MERMİLER GÖZE GELMEMESİ İÇİN HER TÜFEKLE BERABER BİR ADET ORJİNAL SAVAŞ GÖZLÜĞÜ ORJİNAL PAKETİNİN İÇİNDE GÖNDERİLİR.
BİRDEN FAZLA ALARAK TAKIMLAR HALİNDE SAVAŞ OYUNLARI OYNAYABİLİRSİNİZ.
ÜRÜNLE BERABER 100 ADET MERMİ ÜRÜN KUTUSUNDA GÖNDERİLİR.
DİLERSENİZ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BİRDEN FAZLA ŞARJÖR VE PİL ALABİLİRSİNİZ. MERMİLERİ TÜM OYUNCAKÇILARDAN YADA OYUNCAK SATAN MARKETLERDEN COK UCUZA TEMİN EDEBİLECEĞİNİZ GİBİ BİZDENDE ALABİLİRSİNİZ (100 ad. 250 TL) SİLAH PVC DEN MAMUL OLUP YAKLAŞIK 2 KG AĞIRLIĞINDADIR.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin
pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 13:58 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] ahah fistan hadi gözlüğün üstüne oturmayı anlarımda :P
Eldarduil
pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 14:02 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] oha nasıl yani namlusumu dandik yoksa oturan mı ağır ?

arabanın arka koltuğa koymuştum.
3 kişi aldım elemanlar tüfeği kaldırmamışlar nası rahat ettilerse yol boyu altlarında tüfek seyrettik.sona ben farkettim ki namlu yay olmuş.

bu arada alıntı süper oldu ya sanırım gönderem bi nası olmuş :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan 06 Şubat 2006, Pazartesi - 16:41 tarihinde demişki:
said:
kingpin
pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 13:58 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] ahah fistan hadi gözlüğün üstüne oturmayı anlarımda :P
Eldarduil
pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 14:02 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] oha nasıl yani namlusumu dandik yoksa oturan mı ağır ?

3 kişi aldım elemanlar tüfeği kaldırmamışlar nası rahat ettilerse yol boyu altlarında tüfek seyrettik.sona ben farkettim ki namlu yay olmuş.

insan üye bilgi, özel mesaj, alıntı falan yazıyo onları siler bari :)

olayda ilginçmiş doğrusu nasıl hissetmemişler garip. tüfek patalasa anlarlarmıydı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eldarduil
pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 17:27 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ]

Fistan 06 Şubat 2006, Pazartesi - 16:41 tarihinde demişki:

kingpin
Eldarduil

insan üye bilgi, özel mesaj, alıntı falan yazıyo onları siler bari :)

olayda ilginçmiş doğrusu nasıl hissetmemişler garip. tüfek patalasa anlarlarmıydı acaba?

bi dk ya bende tuş çalışmıyo mu? yoksa sen alıntı yapcam derken fistan su tarihte demiş diye bide bold yaptım öle mi? elinlemi yaptın yoksa başka biyerinle mi yani başka bi yontemlemi ay fenalık geldi :SSss
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...