khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Keşke bendede olsa böyle birşey karşı apartmandaki arkadaş sürekli msnden titreşim yollamaya başladıgında camına taş falan atardım :D Şaka bir yana cidden güzel bir çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Sana airsoft öneririm boncuk atıyo tam cama atmalık:) taak taak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yok ben camını ve aynı zamanda kafasını kırmak istiyorum mümkünse daha sadist ve etkili birşey lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ozaman havalı tüfek:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 [ koydugun resim cok genis, ufaltip koy bu tarz kocaman resimleri veya link olarak ver // karakedi ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 gözükmemiş alal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 şaka maka cama havalı tüfek ile atış yapma:b laf olsun diye söledim, asıl amacım reklam sokmaktı. www.havalisilah.com birde paticiğin resim koyma sistemi düzeltilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Hmm kaç para bu alet? artık bunalımda seri katil falan olurum herhalde :D (Serkan artık titreşim atamıyacaksın bana oleyy!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 var bende hatsan havalı. namlusu yamuldu üstüne oturdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ahah fistan hadi gözlüğün üstüne oturmayı anlarımda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 oha nasıl yani namlusumu dandik yoksa oturan mı ağır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Buda beni tüfek kesmez diyenlere :)Açıklama: M85 TAM OTOMATİK (SERİ ATIŞ) VE YARI OTOMATİK (TEK TEK ATMA) AYARLANABİLİR, DÜRBÜNLÜ, LAZERLİ, GECE OPERASYON AYDINLATMALI REPLİKA MAKİNALI TÜFEK. GERÇEĞİNİN 1/1 AYNISI. TEK FARKI BUNUN PLASTİK 6MM MERMİ ATMASI. MAX 50 MT MESAFEYE MERMİ ATAR (DAKİKADA 250 MERMİ ATMA KAPASİTESİ VARDIR) . DİLERSENİZ TAM OTOMATİK OLARAK SERİ DİLERSENİZ YARI OTOMATİK OLARAK TEK TEK ATIŞ YAPABİLİRSİNİZ. ŞARJ EDİLEBİLİR PİLLE ÇALIŞIR. ŞARJ ADAPTÖRÜ ÜRÜNLE BERABER GÖNDERİLİR. MERMİLER GÖZE GELMEMESİ İÇİN HER TÜFEKLE BERABER BİR ADET ORJİNAL SAVAŞ GÖZLÜĞÜ ORJİNAL PAKETİNİN İÇİNDE GÖNDERİLİR. BİRDEN FAZLA ALARAK TAKIMLAR HALİNDE SAVAŞ OYUNLARI OYNAYABİLİRSİNİZ. ÜRÜNLE BERABER 100 ADET MERMİ ÜRÜN KUTUSUNDA GÖNDERİLİR. DİLERSENİZ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BİRDEN FAZLA ŞARJÖR VE PİL ALABİLİRSİNİZ. MERMİLERİ TÜM OYUNCAKÇILARDAN YADA OYUNCAK SATAN MARKETLERDEN COK UCUZA TEMİN EDEBİLECEĞİNİZ GİBİ BİZDENDE ALABİLİRSİNİZ (100 ad. 250 TL) SİLAH PVC DEN MAMUL OLUP YAKLAŞIK 2 KG AĞIRLIĞINDADIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 [ koydugun resim cok genis, ufaltip koy bu tarz kocaman resimleri veya link olarak ver // karakedi ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 said: kingpin pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 13:58 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] ahah fistan hadi gözlüğün üstüne oturmayı anlarımda :P Eldarduil pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 14:02 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] oha nasıl yani namlusumu dandik yoksa oturan mı ağır ? arabanın arka koltuğa koymuştum. 3 kişi aldım elemanlar tüfeği kaldırmamışlar nası rahat ettilerse yol boyu altlarında tüfek seyrettik.sona ben farkettim ki namlu yay olmuş. bu arada alıntı süper oldu ya sanırım gönderem bi nası olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 said: Fistan 06 Şubat 2006, Pazartesi - 16:41 tarihinde demişki: said: kingpin pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 13:58 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] ahah fistan hadi gözlüğün üstüne oturmayı anlarımda :P Eldarduil pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 14:02 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] oha nasıl yani namlusumu dandik yoksa oturan mı ağır ? arabanın arka koltuğa koymuştum. 3 kişi aldım elemanlar tüfeği kaldırmamışlar nası rahat ettilerse yol boyu altlarında tüfek seyrettik.sona ben farkettim ki namlu yay olmuş. bu arada alıntı süper oldu ya sanırım gönderem bi nası olmuş :P insan üye bilgi, özel mesaj, alıntı falan yazıyo onları siler bari :) olayda ilginçmiş doğrusu nasıl hissetmemişler garip. tüfek patalasa anlarlarmıydı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Chemical ben artık sana tapıyorum buna emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 çok hoş bişi olmuş! tebareke yane ama bu alet denedi mi ? mesela menzili ne ? mühimmatı ne ? nasıl çalışıyo ? yoksa sadece süs mü ? ama gerçekten güzel bişi olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 said: Eldarduil pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 17:27 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] Fistan 06 Şubat 2006, Pazartesi - 16:41 tarihinde demişki: kingpin pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 13:58 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] ahah fistan hadi gözlüğün üstüne oturmayı anlarımda :P Eldarduil pati 06 Şubat 2006, Pazartesi - 14:02 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] oha nasıl yani namlusumu dandik yoksa oturan mı ağır ? arabanın arka koltuğa koymuştum. 3 kişi aldım elemanlar tüfeği kaldırmamışlar nası rahat ettilerse yol boyu altlarında tüfek seyrettik.sona ben farkettim ki namlu yay olmuş. bu arada alıntı süper oldu ya sanırım gönderem bi nası olmuş :P insan üye bilgi, özel mesaj, alıntı falan yazıyo onları siler bari :) olayda ilginçmiş doğrusu nasıl hissetmemişler garip. tüfek patalasa anlarlarmıydı acaba? bi dk ya bende tuş çalışmıyo mu? yoksa sen alıntı yapcam derken fistan su tarihte demiş diye bide bold yaptım öle mi? elinlemi yaptın yoksa başka biyerinle mi yani başka bi yontemlemi ay fenalık geldi :SSss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Çalışıyo, üşenmesem atış yapacam ama attığı küçük çelik toplar gözükmüyor pek. Bekleyinnn:b yarın çekerim bi dışarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ehehhe fistan ben elimle yaptım bide bold verdim üşenmedim yane. noldu kıskandın mı? :P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hastasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesafeyi arttırmak lazım bence onun dışında devamını bekliyoruz vidyoydu resimdi yeni projelerdi flamethrowerdı şeklinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar