Vampire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Oyun cikti yada cikmak üzere cünkü overnet ve edonkeyde basladi dagilmaya simdi bu oyun yenir mi cekmeye degcek kadar güzel ve kapsamli bi stratejimi? Daha önceki hic bi oyununu oynamadim yeni oyun hakkinda tavsiyeler ve yorumlar neler[hline]Dont make me more aggressive than devil...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 civ in uzayda geçeni gibi bi yorum yapsam yanlış olmaz herhalde seni bilmem ama ben alıcam kaçmaz :)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !".
Draven Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hayir, oynanir. *Uzerine kendinden buyuk taslar atilmaya basliyinca kacmaya baslar*[hline]Can't rain all the time...
Androner Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ilk ikisini de oynadım, mükemmellerdi. uçarak alıcam[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim? barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun? elf: akrabam...
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 indirmeye başladım bilemem ne zaman biter[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 zed e sormak lazım.. *! mikrofonu fırlatır*[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn..
Zed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ben bu oyunu beklemekten bıktım valla. sitesinde adam gibi "hakkaten çıktık" yazmadan hiç bi yerden almam/indirmem. ana sayfada "oyun çıktı!" diyo, altında link var: "preorder" heh[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 zed sharereactor de 2 cd lik download u var 2 cd lik beta olur mu?[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Master of Orion 3 Official Site Has gone gold diyo ve store adresleri bile var :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Saplara güvenemeyiz! bu çok onemli ve tarihimizi kökten etkileyecek nizami bir oyundur![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn..
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Valla Lethecim saplar yakında oyunu oynarken siz beklersiniz çıkmasını çıkmış olan oyunun :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Öne çıkan mesajlar