duende Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bu linki tiklayarak sponsorlarin okullara bilgisayar almasini sagliyoruz hangi firmanin hangi okula bilgisayar aldigini da görebiliyoruz http://www.ntvmsnbc.com/modules/egitimedestek/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 sanki açılmıstı bu,ama fw gelmişte olabilir bana emin deilim.açıldıysada tekrar gundeme gelmesi iyi olmus.tıkladıydık bi kere bi daha tıklayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 valla ben 30 kere filan tıkladım buna. çok güzel bi uygulama. her tıkladığımda gidiyo mı acaba yoksa aynı ip den bi kere mi oluyo onu bilmiyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ip sınırı olduğunu sanmıyorumda, prosedur nası işliyo, hakkaten tıklayınca bagıslanıyomu bi şekilde onu merak ediyorum bende.yazıyodur heralde de kasamicam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hit sayısıyla alakalı bi ayar yapmışlardır büyük ihtimalle... ben 20-25 kere yeniledim sayfayı, yeter bu günlük :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Her tıklamada bir bilgisayar bağışı yapılmıyor. Her tıklama sonucu bir miktar (mesela 5YTL) bağış yapılıyor. Fakat sanırım IP sınırlaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 evet hit sayısıyla bi sınırlama yapmışlar.. her tıklamada bilgisayar gitmiyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 sadece o sayfayı açmamız bizim onlara ne akdar haydamız olıcak ki yada o şirketlerin sitelerinede girmemiz gerekiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 boş laf bunnar bızım okula gelmsıtı mıllı egıtımden 22 makına labaratuar kuruca kekıp yok teknık ekıp yok mudur ayrdımısı bır tane rehberlıkcı bır tane kendıne aldı gene mıllı egıtımın yolladıgı masalardanda almıslardı bıtane gerı kalan hepsını kutuphaneye bırakmsıalrdı okullarda ogrencıye oturtucak yer bulamazken labaratuar kurucak yerı halıyle bulamadılar XP CD elrınıde acıga bırakmısla rorjınalelrı ogrencıler hacılamıs elden ele gezıodu bı donem sonra mudur degıstı fılan voic3 daha detaylı bılır sonrasınıda yanı duyduguma gore kutuphaneye yerlestırmısler makınaları CS oynayıp MSN de chat yapmaktan oteye gıdemıyormus dıolar gercı benı msenemdede bırbırıne 3 metre uzaklıktakı ıkı makınayı 30 metre kabloyla baglamıslar bıde kalorıferın ustune dızmısler sonra allah allah neden ag yavas calısıo dıolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar